Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Wax Cut Drift

Ronjenje od približno 30 minuta na prosečnoj dubini od 7,5 metara (maksimalno 10,4 metara) kroz neke od Eksuma keja. Kako se nalazi na izolovanoj lokaciji, podrška plovila će biti neophodna. Da biste to uradili, važno je posmatrati lokalnu plimu.

Сазнајте више

The Austin Smith (Wreck)

Остин Смит, такође познат као ХМБС Фламинго, првобитно је био секач бахамских одбрамбених снага од 90 стопа и повучен је из употребе 1995. Док је вучен до свог последњег почивалишта као вештачки гребен, Остин Смит је случајно потонуо на путу и сада лежи у 60 стопа воде у Екума Цаис.

Сазнајте више

Blacktip Wall

Klasičan zid roni sa prolazima kroz neke "kanjone" ili staze između stena. Ovo ronjenje se izvodi između 13 metara (dubina usidrenja) i 30 metara (maksimalno preporučena dubina na zidu).

Сазнајте више

Lobster No Lobster

Лобстер Но Лобстер је место за роњење доступно чамцем на најсевернијим острвима Екума Цаис. Као што име говори, одлична локација за гледање јастога.

Сазнајте више

The Washing Machine - Bahamas

Роњење у машини за прање веша није везано за сав морски живот који ћете тамо видети, већ за струју која се може возити. Ова локација се налази у близини Екума Цаис-а и популарна је станица међу даздама.

Сазнајте више

Smuggler’s Plane

Олупина шверцерског авиона која се састоји од крила и 2 поклопца мотора усред плитког дна са песковитом/морском травом. У овој области нема других подводних предмета од интереса, тако да не пропустите упутства о томе како да лоцирате олупину када сте под водом.

Сазнајте више

Dog Rocks Reef

Прелепо роњење доступно чамцу са видљивошћу која се понекад повећава и до 150 стопа! Одличан роњење на зиду у најсевернијем делу Екумаса.

Сазнајте више

Lost Blue Hole - Bahamas

Смештена мало јужније од острва Роуз, ова плава рупа, пречника 30 м и дубине 52 м, погодна је за роњење од основног до техничког нивоа. Почиње на 13 м са малом пећином на 22 м.

Сазнајте више

Periwinkle Reef

Гребен Перивинкле се налази у близини острва Нев Провиденце и максимална дубина је 21-25фт/6-8м са одличном видљивошћу већину дана. То је место за роњење доступно чамцем.

Сазнајте више

Nassau

Свуда око острва Њу Провиденс, где се налази чувени град Насау, налази се много различитих места за роњење и различитих врста роњења од плавих рупа и напредних гребена до роњења ајкула и старих холивудских олупина.

Сазнајте више