Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Tauchsee Hänigsen

Стара шљунчара са видљивошћу између 2 и 4 метра. Приступ само преко Јенс Хаак ДивингСцхоол. Језеро је у приватном власништву. Мала популација рибе и скоро да нема подводних биљака.

Сазнајте више

Beinhorner Kiessee

Jedna od tri velike jame sa šljunkom na privatnom posedu. Imamo dozvolu od vlasnika da ronimo u prvom jezeru i sprovodimo ronilačku obuku. Ulaz je mala peščana plaža, ovde možete lako ušetati u jezero. U jezeru se nalazi platforma za obuku na oko 4,5 metara.

Сазнајте више

Süplingen

Kanjon Süplinger se nalazi na periferiji sela Süplingen i stari je kamenolom. Parking je donekle na pešačkoj udaljenosti od ulaza ispred barijere na obodu šume. Put do ulaza oko 200m, koji zatim vodi niz čelično stepenište (oprez opasnosti od klizanja).

Сазнајте више

Sundhäuser See, Nordhausen

На језеру се налази ронилачки центар са свиме што вам је потребно за роњење. Четири лепа улаза простиру се око језера. Неколико платформи за обуку на различитим дубинама. Четири олупине се простиру око језера и може се проћи кроз потопљено село са кућама, црквом, капелом и гробљем.

Сазнајте више

Forellensee

Од улаза у шљунчару су три платформе за обуку на 6 м, 9 м и 15 м, у радијусу од 100 м, све повезане смерницама. Максимална дубина овде је 17 м. Приликом даљег роњења могуће су дубине до 28 м. Видљивост је између 5 и 15 м.

Сазнајте више

Möwensee

Мовен-Сее има много улаза за рониоце. Језеро скоро увек нуди веома добру видљивост. Топографија под водом је веома планинска, тако да увек роните са компасом. Језеро има мало вегетације. Језеро је дубоко око 45 м.

Сазнајте више

Ebendorf Quarry

Каменолом Ебендорф се налази директно на улазу у Ебендорф, који долази од Б189. До 1914. године то је била операција отвореног копа. Данас је каменолом на Барлебер Цхауссееу дугачак 110 м, широк 80 м, а вода дубока 22 м. Улаз је прилично лак. Постоји степениште и пешачки мост.

Сазнајте више

Jersleber Lake

Језеро Јерслебер (око 35 ха) налази се у непосредној близини Јерслебена (Саксонија Анхалт). Ова локација за роњење је погодна за почетнике. Већи градови у близини су Магдебург и Волмирштед. На језеру се налази камп и ресторан. Можете ронити директно са пешчане плаже. Доступна су плаћена паркинг места.

Сазнајте више

Löderburger See

Jezero Löderburger ima ronilačku bazu, a ronjenje je dozvoljeno samo u bazi sa prethodnom registracijom u ronilačkoj radionici. Možete nas jednostavno kontaktirati putem WhatsApp-a ili poslati email. Dubina dostiže i do 30 metara. Prvih 10 metara je veoma čisto i imaju kvalitet pijaće vode.

Сазнајте више

Barleber Lake

Северно од Магдебурга је језеро Барлебер. Његова површина је око 103 ха. са максималном дубином од 11м, просечном дубином од 6,7м и видљивошћу до 7м.

Сазнајте више