Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Prasonisi

Прелеп гребен који се може ронити свуда унаоколо. Почните на југозападној страни и крените у смеру казаљке на сату. Од пешчаног, стеновитог дна са разбацаном травом посидоније, пејзаж се мења у више црне и црвене боје, стеновити зид са лепим малим надвишењима и коралима.

Сазнајте више

Makronisi

На јужном делу острва Макрониси, ово место је место где често можете видети малу баракуду (Лоутса). Почињете роњење крстарећи западним зидом према југу на око 5-6 метара. Постоји пукотина у гребенском језику која се протеже са јужне стране острва; овде се прелази на источну страну.

Сазнајте више

Drionisi

Одличан роњење за све нивое рониоца, углавном без струје. Чак и са северним ветровима и немирном водом по којој је Парос познат, јужна страна Дрионисија је мирна, равна и заштићена. Сам зарон има другачију топографију од других локација, стене су оштрије и назубљеније.

Сазнајте више

Aquarium

Име говори све, забавно мало роњење са максималном дубином од 12 метара, дивно пливање около, неке сјајне стенске формације, пуно морског живота, посебно рибица, и неке лепе историјске амфоре.

Сазнајте више

Canyons

Кањони су јединствено роњење јер има сложену вијугаву руту која иде око стенских формација удаљених од острва Дриониси. Овом месту за роњење се може приступити чак и ако је ветар веома јак, али је погоднији за напредне рониоце са добром потрошњом ваздуха.

Сазнајте више

Pyrgaki Cove

Ова локација је диван заштићени залив, одличан за све врсте роњења, укључујући обуку за курс. Овај ронилачки сајт има све. Плитко пјешчано дно са огромним каменим громадама, падовима зида и пукотинама, што све ствара пријатан авантуристички и сликовит роњење.

Сазнајте више

Dionisos Wall

Двадесет минута од Златне плаже. Увала је заштићена у случају северног ветра. Зид пада до 25+ метара и заштићен је од струје. Можемо да посматрамо неке амфоре, одморне од дрвене олупине у доба пирата на Паросу.

Сазнајте више

Pirate's cove

Mala zaštićena uvala koja počinje od 4 m dubine i polako se spušta do 28 m. Samo 12 minuta vožnje brodom od luke Aliki. Prelepe formacije stena, plivanje kroz i sveže vodene izvore gde raste bogat morski život.

Сазнајте више

Ayers Reef

Stotinak metara od mesta ronjenja u Tripitiju, ova stena izlazi sa livade pozidonije na dubini od oko 25 metara, što ovo ronilačko mesto čini pristupačnim samo naprednim roniocima ili višem nivou.

Сазнајте више

Tripiti Pirate Wall

Омиљено локално роњење, ово роњење почиње полако да се спушта до 8 метара на лак, опуштен начин, где ћете наћи зид. Огромне стенске формације претварају се у стрми зид са масивним надвишењем пуним меких корала и блиставих боја.

Сазнајте више