Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Место за роњење Стампацх је увек лепо. Нуди сјајно, разнолико стрмо лице. Пажљиво, постоји опасност при преласку пута! Није погодно за почетнике.

Сазнајте више

Ова ронилачка локација нуди понешто за свакога, од почетника до технолошких ронилаца. Приступ Гунтенбаду је преко степеница. До 15м нагиб терена, након тога корак по корак стрми зид > 50м. Забрана роњења од средине маја до средине септембра због сезоне купања.

Сазнајте више

Место за роњење Берег има благо нагнуту падину од блата која се спаја у мале стене. Разна стабла дрвећа у блату су погодна као фото објекти.

Сазнајте више

Längenschachen

Идеално место за роњење за почетнике или повратнике. Лак улазак и излазак. Доступна паркинг места. Лети ово место радо посећују и купачи. Узајамно поштовање и уважавање је веома важно у овом тренутку.

Сазнајте више

До ронилачког места Балмхолц се може доћи само чамцем. Има лепо стрмо лице са великим громадама и гранама. Видљивост често није тако сјајна.

Сазнајте више

Рибљи мелем је стрм зид (>100м), који се делимично надвисује и једно је од најпознатијих ронилачких места у овој области. Ово је роњење са обале и улаз је преко степеница.

Сазнајте више

Место роњења Черчил је благо нагнута сипина (у горњем делу) или блатна падина. Карактерише га много дрвећа и јела, који се практично појављују ниоткуда. Опрез: делимично су прекривене рибарским мрежама.

Сазнајте више

Место за роњење у плитким водама са лаким приступом преко рампе. На улазу има пуно морске траве, што омогућава разноврсност рибе. Разни објекти у горњем делу (макс. 20м).

Сазнајте више

Ово место за роњење је доступно само чамцем. Очарава рониоце својим прелепим зидом пуним многих великих стабала. Због видљивости, ово је одлично место за роњење.

Сазнајте више

Ронилиште Гипсунион је једно од ретких локација на левој обали језера Тун (близу Леиссигена). Наткривени паркинг испод моста омогућава суву припрему опреме. Мердевине омогућавају лак приступ. Роњење је могуће у правцу Интерлакена као и Туна.

Сазнајте више