Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Car Pile - Marie Pampoen (Wreck)

Лепо дубоко роњење где су олупине аутомобила бацане шездесетих година. Олупина аутомобила почиње на 15мтр/50фт са нетакнутим мало дубље. На 30м/100фт налазите малу баржу на пешчаном дну са још олупина чамца око ње. За технолошке рониоце може се наћи више на 60мтр/200фт и дубље.

Сазнајте више

Stella Maris / Ocean Encounters

Ово је сјајно роњење на кућном гребену које се налази са обала Лионс Диве анд Беацх Ресорта. Ова локација доступна је обали, савршена је за новије рониоце и рониоце и налази се у оквиру Националног морског парка Цурацао.

Сазнајте више

Cornelius Bay

Веома лепо роњење лево од Морског акваријума. Међутим, може бити тешко доћи уз мало успона. Када улазите са обале, пазите на плитке формације корала од лосовог рога.

Сазнајте више

Ship Wreck Point

Схип Врецк Поинт је место за роњење испред Морског акваријума и најбоље га је урадити са ронилачког чамца. Прелепи зид коралног гребена је у свом најбољем издању између 10-20 м / 30-60 стопа. Велико сидро и велики пропелер могу се наћи на 10 м / 30 стопа. За техничког рониоца, постоје 2 мала олупина брода која леже на платформи на 50 м / 150 стопа.

Сазнајте више

Saba

Вез за ово роњење налази се десет минута вожње чамцем источно од плаже Мамбо, а олупина Саба се налази на 15 стопа/5 м. У плићаку се смењују пешчана подручја, меки корали и тврди корали. Спуст је прекривен тврдим коралима и највећим делом иде паралелно са обалом. Овај сајт може имати благу струју.

Сазнајте више

Sandy’s Plateau

Много тврдих корала укључујући Елкхорн и Пиллар корале, као и много сунђера и меких корала. Мали надвишење у плићаку често скрива јата гунђања. Место за роњење је између плаже Јан Тхиел и плаже Мамбо и није доступно са обале.

Сазнајте више

Divers Leap

Предиван здрав плитки корални гребен са пуно љубичастих лепеза мора, великим формацијама корала од лососа, корала на стубовима и корала стагхорна. Веома леп стрм зид који почиње на око 10 метара / 30 стопа са пуно малих рупа и препуста.

Сазнајте више

Beacon Point

До овог прелепог роњења на зиду на западном делу залива Каракас најбоље је доћи чамцем и, због могућих јаких струја, најбоље је урадити као зарон. На плитком платоу наћи ћете велике корале стубова.

Сазнајте више

Superior Producer (Wreck)

Супериор Продуцер је оцењен као један од најбољих роњења на олупини на Карибима, смештен између Доубле Рееф и улаза у Ст. Анабааи, овај теретни брод седи усправно на пешчаном дну на 30 м / 100 фт. Брод је потонуо 1977. године и прекривен је коралима и сунђерама и има отворену кабину за вагон.

Сазнајте више

Caracasbaai

Велики, плитки гребен савршен за новије рониоце и рониоце. Доступан чамцем. Пун разнобојних тврдих и меких корала и сунђера и пуно морског живота.

Сазнајте више