Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Soyak Wreck

Испред Саланга, у најдубљем делу острва Сојак, налазе се две дрвене олупине прекривене меким и тврдим коралима. Морате имати сертификат дубоког рониоца.

Сазнајте више

Salang Jetty

Можда звучи изненађујуће, али наш пристан је постао невероватно место за роњење. Са крхотинама које људи бацају преко даске и преко пристаништа изграђен је вештачки гребен који привлачи обиље морског живота. Јата младих риба овде траже сигурност, али ловци су увек ту.

Сазнајте више

Last Frontier

Лако место за роњење, али може имати прилично јаку струју. Пратите мали залив северно од острва да бисте открили под од стоног корала и зид од тврдог корала.

Сазнајте више

Ghost Town

Испред Блуе Хеавен Диверса можете уживати у дивном плитком гребену. Желите да доживите нешто другачије? Истражите вештачки гребен под називом „Град духова“. Овде су постављене гомиле бетонских блокова који дају утисак подводног хоризонта.

Сазнајте више

North Point

Прелепо роњење да видите много шарених гологранаца дуж зида. Пазите на мераче на зиду како бисте били сигурни да не идете превише дубоко. Пажљиво, струја може бити прилично јака током плиме.

Сазнајте више

ABC House Reef

АБЦ гребен је плитки кућни гребен са дубинама од 5 до 12 метара. Савршена локација да ажурирате своје вештине након дугог периода неактивности и опуштеног поподневног роњења.

Сазнајте више

Teluk Dalam

Na deset minuta od Tioman Juara Jetty, to je lep i miran zaliv koji može da se sakrije od većine talasa, a pogled iz zaliva je definitivno dobro mesto za fotografisanje.

Сазнајте више

Tioman Marine Park

Желите да знате шта се дешава ако рибарски чамци не поштују правила Марине Парка? Ту лежи више од дванаест чамаца! Ово ронилачко место обично има прилично слабу видљивост, што ствара чудно расположење док се крећете између олупина.

Сазнајте више

Temedur

Ide severno od Juare, i na samo 5 minuta od Juara Jettyja. Jednostavan ronilački sajt za početnika, dobar za makro fotografa. Dobar ronilački sajt za ronjenje.

Сазнајте више

Temedor

Na 8 minuta od Tioman Juara Jetty, to je lepo mesto za ronjenje na zidu, ali pažljivo, ovaj sajt je lako pogoditi talase ako se vreme zagusti. Uћivaj!

Сазнајте више