Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ras Gomaa

Веома захтевно место за роњење, спајајући гребен између Вудхауса и Џексона. Ово место се може ронити само по лепом времену (скоро да нема ветра), али је и даље тешко проценити струју.

Сазнајте више

Woodhouse Reef

Забавно роњење са чамца, Воодхоусе је најдужи од 4 главна гребена у Тиранском мореузу. Струје могу бити јаке. Постоји расцеп у средини гребена и потребно је пазити на крај гребена где понекад може бити присутан ефекат машине за прање веша. Гребен је фантастично шарен!

Сазнајте више

Thomas Reef

Томас је најмањи од гребена у Тиранском мореузу, али у исто време и најразноврснији. Од стрмих лица до кањона и висоравни, наћи ћете све.

Сазнајте више

South Laguna Reef, Tiran Island

Лепо место за роњење за све нивое ронилаца. На спољном гребену имате могућност заронити формирајући зид, са друге стране је мала лагуна, која је савршена за почетнике и рониоце. На страни лагуне наћи ћете и многе блокове гребена.

Сазнајте више

Gordon Reef

Гребен Гордон је најпознатији по олупини "Ловиле" која се насукала на северни крај гребена 1981. Ово зарон се може обавити као дрифт или привез, привезујући се на јужној страни гребена.

Сазнајте више

Kormoran / Zingara Wreck - Tiran

Kormoran/Zingara. Brod se 1984. Olupina je potpuno slomljena; može se stići samo u veoma dobrim vremenskim uslovima.

Сазнајте више

Ras Ghamila

У Рас Гхамили можете пронаћи велике стоне корале, горгоније и врхове по целом пешчаном дну. Ово место за роњење је погодно за било који ниво ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Million Hope, Wreck

Олупина Миллион Хопе се полаже поставља Набк залив од 1996. Ова олупина се може заронити неколико пута јер је велика и има толико тога да се види! Осим олупине, ту је и кран за истраживање.

Сазнајте више

Ras Nasrani

Рас Насрани је најразноврсније место за роњење у националном парку. Прво зароните на зиду, затим прођете пешчану падину и након тога се отвара корални врт. Доста тврдих и меких корала и коралних блокова за истраживање! Ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Ras Bob

Ова локација је названа као омаж подводном сниматељу, Бобу Џонсону, који је радио на том подручју дуги низ година. Заклоњена је од таласа и ветра и обично има слабе струје.

Сазнајте више