Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ran Faru

Ran Faru se nalazi na oko 25 minuta severoistočno od hotela Hilton Maldives Amingiri. Zid sa puno nadsmeha vas očekuje na dubinskom nivou od 5 do 20 metara.

Сазнајте више

Abaandance Faru

Abaandance Faru je dobio ime po maldivskom morskom biologu Mohamedu Abaanu koji se momentalno zaljubio u biodiverzitet i blago koje se može naći u nekoliko premošжaja oko ovog dela grebena. Većina tih prenaglašaja nalazi se na dubini od 15 do 20 metara duž strmog zida.

Сазнајте више

Okobe Thila

Овај невероватни гребен је 3 блока. Највећи почиње на југу између 80-100м дугачак и пун је корала, било би лепо да почнемо овде. На истоку имамо још један диван блок мало сличан источном блоку Маиа Тхила прекривен кораљима. На северу је најмањи блок. АОВ или више

Сазнајте више

Sunlight Thila

Сунлигхт Тхила је формација од два мала гребена који привлаче џиновске зраке манте између марта и октобра. Између гребена лежи 60 метара дуго пешчано дно са малим коралним формацијама са доста чистијих ловона.

Сазнајте више

Bodu Thila

Боду Тхила на локалном језику значи Велика подморска планина - међутим, то је заправо само мала подморска планина. Почевши од дубине од 2 метра на врху, гребен се спушта до дубине од око 25 метара. Јужна страна Тхиле има много лепих препуста са пуно макро живота за откривање...

Сазнајте више

Bandos Rock

Бандос Роцк се налази на кућном гребену Бандос Исланд Ресорта. Горњи гребен почиње на 3 до 5 метара и пада (прилично стрмо) до пешчаног дна на 30+ метара. На зиду ћете наћи неколико пећина и занимљивих препуста. Уживајте у великим стоним коралима, врхунцу и кањону.

Сазнајте више

Nassimo Thila

Вероватно један од најбољих Тхиласа у целој области Северног Малеа, такође познат као Рајска стена или Девичански гребен. Постоји неколико врхунаца на северу Тхиле, где су главне рибе, заједно са прелепим коралним формацијама и морским лепезама. Предиван роњење за искусне рониоце због јаке струје.

Сазнајте више

Baros Thila

Налази се јужно од острва Бароса. Барос Тхила има горњи гребен на око 8 метара. На врху гребена доминирају стенске формације. Одатле се постепено спушта на 25 до 28м.

Сазнајте више

Baros Faru

Барос Фару је прелеп гребен са здравим животом тврдог кора, који се налази на јужном крају Барошеве лагуне. Пејзаж је веома препознатљив јер се дно гребена спаја са бескрајном коралном баштом на око 25 метара дубине.

Сазнајте више

Black Coral

Црни корал се састоји од дугачког зида дуж великог гребена кружног облика. Врх почиње на 4 метра, а затим се спушта на око 25 м где ћете наћи пешчано дно. Због своје величине, овај гребен има много различитих подручја за истраживање. На зиду ћете наћи много препуста, па чак и мало пролаза.

Сазнајте више