Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Кућни гребен Пефкарија је једно од најлакших роњења и за почетнике и за сертификоване рониоце, достижући максималну дубину од 10 метара. До ње се може доћи са обале (око 300 метара) или чамцем. Ово роњење је познато и као сафари роњење, са више од једног сата под водом.

Сазнајте више

Ово је роњење чамцем. Спуштање на 8м и пратите руту до пећине на 17м. Постоји продор од 10м,. Молимо вас да уђете само са сертификованим инструктором или водичем. Лако, али узбудљиво место за роњење, погодно од ОВ до напредних ронилаца.

Сазнајте више

Одлична локација за роњење за све нивое. У зависности од времена, ова локација може пружити много различитих могућности за роњење. Сви зарони на острву Панагија могу се кретати од 5 до 30 м и више.

Сазнајте више

Ова локација, као и друга места за роњење на вулканима, нису за рониоце лаког срца. Са максималном дубином од 100м, спектакл невероватно плаве боје је загарантован. Близу зида, ово роњење почиње са пристојних 20 м где ћете се онда упутити до онога што је некада било скровиште подморница током Другог светског рата.

Сазнајте више

Lepa mala peščana plaža sa tihim vodama i povremeno sporom strujom. Savršeno za početnike sa 15 metara maksimalne dubine. Plaža ima plitke ulazne i izlazne tačke i udobna je za automobile da se pribliћe.

Сазнајте више

Kalogria Reef

Одлична ронилачка локација за почетнике до искусне рониоце! Пун морског живота као акваријум. Одличан улаз са обале, али морате пливати 200 метара да бисте дошли до гребена.

Сазнајте више

Плажа Кохи је прелепа плажа са плавом заставом. Ронећи овде можете достићи максималну дубину од 35м. Овде нема много тога да се види осим песка и, у углу, малог гребена са доста рибе. Са чистом водом, изгледа као акваријум. (сардине, кефалос, лавракија, заргани, итд.)

Сазнајте више

Azure Diving House Reef

Ова локација је кућни гребен за Азуре Дивинг Центер. Овај ронилачки сајт је погодан за нове рониоце који желе да се баве роњењем, али и за сертификоване рониоце који желе да освеже своје вештине или само зароне са обале.

Сазнајте више

Kartalia

Нешто мање од 1 наутичке миље од Торонија наћи ћете Аспрокавос. Јединствена морфологија стена и плитка вода овог подручја чине га идеалним местом за рониоце аматере или рониоце који желе да имају мање захтевно роњење.

Сазнајте више

Castri Reef - OCEANIC Diving Center

Једно од НАЈБОЉИХ локација за роњење око Никитија, Халкидики! Гребен Кастри се налази у средини залива Тхоронеос. Гребен почиње од 7 метара дубине до 65 метара.

Сазнајте више