Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Благи приступ плажи у југозападну увалу. Обично заштићен од северних таласа. 250-300 јарди велике стене са окружењем у облику зида који се спушта +50 стопа. Паркинг за истовар који се налази на улазу у увалу, паркирајте у подручју кампа Стиллватер Цове за дневно коришћење. На плажи се налазе тоалети, столови за пикник, роштиљ.

Сазнајте више

Fort Ross

Улазак на плажу може учинити ову локацију незгодном ако талас долази из погрешног смера. Када уђете у воду, постоји неколико опција. На северозападу можете пронаћи низ врхова и остатке старе олупине (нема шта да се пробије). На југу ћете наћи низ стенских зидова.

Сазнајте више

Doran Beach

Lak ulaz na plažu vodi do velikog peščanog zaliva. Duž južne strane plaže nalazi se kameni mlaznjak, koji generalno ima dosta ribara. Područje je generalno zaštićeno oblandama, tako da je porast obično minimalan. Vidljivost često nije sjajna. Struje su generalno blage. Kloni se brodskog kanala.

Сазнајте више

Van Damme State Park

Велики (бесплатан) паркинг води директно до плаже. После мало шетње по песку имате лак улазак на обалу. Ова локација је скоро увек заштићена од преовлађујућег правца бујања. Одмах можете пронаћи пар врхунаца. На северу можете пратити зид ртова.

Сазнајте више

Грејани, отворени базен за обуку у ронилачком центру Бамбоо Рееф у округу СОМА у Сан Франциску. Један блок од станице Цалтраин и многих других начина превоза. 584 4тх Ст, Сан Францисцо, ЦА 94107

Сазнајте више

Fair Oaks Bridge

Видљивост зависи од протока Фолсом проклетог испуста. У лето када река тече јако, постоји значајна струја; међутим, ово је место за роњење које не смете пропустити. Опсег дубине је 20-25 стопа и вис од 10-15 стопа. Ако волите дрифт роњење, ово је право место.

Сазнајте више

Black Miners Bar State Park

Једно од најпопуларнијих слатководних локација за роњење у Калифорнији налази се у језеру Натома. Није најбоља видљивост, али је лако приступити мирним условима и одлично место за нове рониоце да вежбају своје вештине.

Сазнајте више

Folsom Point

Језеро Фолсом је једно од најчешће роњених језера у Калифорнији и веома популарно место за тренинг на отвореном због мирних вода језера. Нуди доста паркинга и лак улазак. Дно језера је прилично муљевито, па користите добру пловност, иначе ће видљивост ићи од 20-30 стопа на нулу.

Сазнајте више

Box Beach, Electra

Просечна дубина од 12 стопа и максимална дубина од 19 стопа ако је река ниска. Са паркинга се спустите до плаже и ту је сто за пикник са каменом у близини стазе коју су Индијанци користили за лупање жира. Пешчана плажа брзо пада на 19 стопа и завршава се на другој страни уз гранитни зид.

Сазнајте више

Monterey Bay

Цео залив Монтереј се сматра морским уточиштем и привлачи хиљаде ронилаца сваке године из целог света. Ронилачка места су разбацана дуж залива са доста места за лаки улазак за новије рониоце и дубљих вода близу обале за искусније рониоце.

Сазнајте више