Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lladó Sur

Веома забавно место за роњење кроз тај прелепи тунел који прелази острво с једне стране на другу. Погодно за све нивое јер можете обићи острво на 10 метара или 36 метара

Сазнајте више

Cala Llonga Cave

Приступ овој пећини Цала Ллонга је кроз широки отвор који се налази између 4 и 9 метара дубине. Када се уђе, могуће је попети се на површину воде где се ствара ваздушни мехур

Сазнајте више

Dau Petit

Мала коцкица је роњење са много могућности у зависности од курса који треба да се узме. На изласку из луке Ибица, то је мала стена где морска разноликост експлодира у боји. Једно од најлепших роњења у погледу пејзажа и морског живота на целој Ибици.

Сазнајте више

Don Pedro (Wreck)

Дон Педро је урањање са много могућности у зависности од курса који треба да се полаже. На излазу из луке Ибица, то је највећа ронилачка олупина Медитерана. Зароните за напредне и стручне нивое.

Сазнајте више

Malvin Norte

Североисточно острво Малвин такође познато као корњача због свог необичног облика. Малвин Норте је старија сестра Малвина Сура који су веома близу једно другом на око 500 метара.

Сазнајте више

Malvin Sur

Малвин јужно од овог острва. Малвин Саут је млађа сестра Малвина Нортеа који су веома близу једно другом на око 500 метара. За све нивое.

Сазнајте више

LA ESPONJA

Унутар морског резервата Ес Фреус. Максимална дубина 28 метара, али погодна за све нивое, јер можете изабрати итинерар у зависности од нивоа.

Сазнајте више

La Plataforma de la Marinana

Место за роњење унутар морског резервата Ес Фреус. Ова фарма рибе потонула је услед олује 1997. године, а њени шестоугаони облици чине ово роњење местом сличним виђењу брода из Ратова звезда Стивена Спилберга

Сазнајте више

Carai Bernat

Ronjenje se odvija u jednoj od najzanimljivijih stena severne obale. Karai Bernat ispred čuvene plaže Benirras. Njegove zidove koji padaju na maksimalnu dubinu od 27 metara mogu da istraže sve vrste ronilaca pošto imaju puteve ka raznim dubinama.

Сазнајте више

Cuevas de la luz

Пећина светлости је једно од најпознатијих и најцењенијих роњења на острву Ибица. Пећина се налази испод литица импресивног и нетакнутог залива Обарка, између општина Сант Јоан де Лабритја и Сант Антони де Портмани.

Сазнајте више