Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fehmarnsund Bridge

Да ли сте икада желели да зароните испод моста Фехмарнсунд? Онда сте дошли на право место. Ово је дрифт роњење директно испод моста. Пажња: Употреба ронилачке бове је обавезна због саобраћаја брода.

Сазнајте више

Fehmarn, Wulfener Hals

"Кућни гребен" удаљен је само неколико минута хода од ронилачког центра. Ово место је савршено за уводно роњење и за почетнике, јер је дубина између 2м и 4м.

Сазнајте више

Flügge Leuchtfeuer, Fehmarn

Ронилачка локација Флугге, са својом 4 км дугом пешчаном природном плажом, брзо ће вас одушевити. Плажа се благо спушта према мору. До пешчаног спруда, који се простире на око 25 м паралелно са обалом. Идеално место за роњење и за почетнике. Место роњења има дубину од око 4м.

Сазнајте више

Blanck-Eck

Ронилиште Бланк-Ецк налази се директно поред стрелишта Путлос. Пажња: роњење није дозвољено у забрањеном подручју! Ипак, могуће је да ћете тамо пронаћи неку муницију. Молим те не дирај!

Сазнајте више

Fehmarn - Straßenbagger

Овде на Балтику видећете багер на прибл. 16 м дубине која је прешла. Лежи до ушију у муљевитом дну. Грана је дугачка око 15м, а стварно возило је дугачко око 5м и широко 3м.

Сазнајте више

Schiffswrack Prahm (Wreck)

Прам, који је потонуо 70-их година, лежи на Балтичком мору на дубини од око 15 метара. Дугачак је око 25м и широк 8м и релативно добро очуван.

Сазнајте више

Flügge Strand, Fehmarn

Ронилачка локација Флугге, са својом 4 км дугом пешчаном природном плажом, брзо ће вас одушевити. Плажа се благо спушта до мора, до пешчаног спруда, који се простире на око 25 м паралелно са обалом. Идеално место за роњење за почетнике.

Сазнајте више

Staberhuk, Leuchttrum

Одлично место за роњење на југоистоку Фехмарна. Будите опрезни када улазите и излазите, има клизавог камења. Иначе веома лепо и разноврсно место за роњење.

Сазнајте више

Staberhuk

Стаберхук је одлично место за роњење на југоистоку Фехмарна. Будите опрезни када улазите и излазите из воде, има клизавих стена. Иначе веома лепо и разноврсно место за роњење.

Сазнајте више

Fehmarn, Katharinenhof

Једно од најлепших ронилачких места на Фемарну. Директно паркинг место на риви. ВЦ је такође на лицу места. До воде око 50м преко малог брда и већ сте у Балтичком мору.

Сазнајте више