Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Корална пећина је огромна пећина на спусту испод коралних вртова (поред Плаве рупе) између 20 и 30 м са пуно прелепих сунђера на зидовима. Погодан је за искусније рониоце.

Сазнајте више

Цроцодиле Роцк је место за роњење чамцем које се налази у Двејри јужно од Плаве рупе. Комбинује роњење са зида, спуштање до 30+ метара са плитким, 7м дубоким платоом са лепим гребеном. Ово ронилачко место је погодно чак и за мање искусне рониоце.

Сазнајте више

Унутрашње море је још једно место за роњење у Двејри, у близини чувене Плаве рупе. То је 80м дугачак отворени тунел који води до отвореног мора. Нуди запањујуће светло унутар и изван тунела, као и пад пун рибе. Савршени искуснији рониоци. Дубина између 5 и 30+ метара.

Сазнајте више

Блуе Холе је најпознатије место за роњење на Гозу са спектакуларним подводним пејзажима и невероватним светлосним ефектима. Потражите остатке Азурног прозора („Азурне Алпе“), пећине и забавног димњака и пролаза.

Сазнајте више

Азуре Боулдерс је најпознатије место за роњење на Гозу, спектакуларан подводни пејзаж и светлосни ефекти. Шта тражити: остатке Азурног прозора („Азурне Алпе“), пећине, димњака и пролаза. Ова локација је 5-30 метара. Овај сајт је одличан за све нивое.

Сазнајте више

Та Ценц је мала увала која се налази у близини залива Мгарр ик-Ксини на југу. То је углавном урон који води до неких дубљих громада и мале пећине на крају. Плитки доток је пун природног светла и лепих боја. Дубина варира између 6м и 25м. Савршено за све нивое.

Сазнајте више

Мгарр Ик Ксини је плитак и лаган залив на југу Гоза. Савршен је за тренинг зарона, као и за ноћна роњења са максималном дубином од 15м. Ту је и мала и сигурна пећина савршена за оне који започињу своје авантуре са пећинама и пећинама.

Сазнајте више

Gudja Cave

Гуђа пећина се налази на северу Гоза. То је роњење чамцем до пећине налик ходнику са извором слатке воде у позадини. Унутар пећине потражите феномен млечне мешавине слатке и морске воде и задивљујућих светлосних ефеката. Погодан је за напредне рониоце. Дубина 20 - 35м

Сазнајте више

Wied il-Mielah

Виед ил Миелах је фантастично роњење чамцем до скривеног северног Азурног прозора. Постоје 3 пећине са фантастичним светлом, кроз које плива чувени швајцарски сир и лабиринт између стена. Све између 9 и 25 м што га чини савршеним роњењем и за мање искусне рониоце.

Сазнајте више

San Dimitri Point je brod koji roni do najzapadnije tačke Gozoa. To je mesto sa prelepim grebenom i zanimljivim plivanjem kroz njega. Otpuštanje vodi do nekih ogromnih stena. Ovaj sajt je najodgodniji za iskusnije ronioce. Dubine se kreću od 5 do 30 metara.

Сазнајте више