Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Jezioro Bagry

Занимљиво место за роњење. Иако није дубока, захтева савршену пловност, јер је прилично лако покупити седимент са дна и тако радикално смањити видљивост.

Сазнајте више

Каменолом који се налази у центру Трзебиније. Лети у лагуни ради јавно купалиште. Пре роњења, морате добити дозволу од градоначелника Трзебиније.

Сазнајте више

Via Sport Diving Marina - Koparki

Ова добро позната и још увек у развоју пољска локација налази се у близини аутопута А4 између Катовица и Кракова у близини Јаворжна - Шчакова. Лежи на месту некадашњег каменолома доломита, који је међу мештанима још познат као „Гродек“.

Сазнајте више

Веома занимљиво ронилачко место, остатак некадашње ископине из које се вадио песак. Улаз са плаже се благо спушта до дубине од 12 м. Најдубља тачка је 18 м.

Сазнајте више

Jezioro Tarnobrzeskie

Шармантно ронилачко место за све нивое сертификације. У воду потонуле разне врсте објеката, платформе за обуку, кесони, кабине.

Сазнајте више

Каменолом лапора је најбољи резервоар за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања до воде са лаким приступом. Уђите са паркинга 2 где можете продрети мало дубље и места су занимљивија. Ово подручје је намењено искусним рониоцима или уз доброг водича.

Сазнајте више

Каменолом лапора, то је најбоље подручје за роњење у Ополеу. Има 2 спуштања у воду са добрим приступом. Паркинг бр.1 је најпопуларнији улаз у воду, омогућава вам да продрете у плићи део резервоара.

Сазнајте више

Lom Šífr - Svobodné Heřmanice

Каменолом Шифр се налази на периферији малог чешког села Свободне Херманице и удаљен је око 140 км од Жилине, у близини чешког града Опаве. Овај каменолом шкриљаца дугачак је око 500 метара, широк 30-70 метара, ау овом релативно малом каменолому наћи ћете дубине до 36 метара. Имајте на уму да се каменолом налази на надморској висини од 450 м.

Сазнајте више

ДеепСпот, Индоор објекат отворен у новембру 2020. регистрован је и потврђен у Светском Гинисовом рекорду. Ово изузетно место препуно је подводних атракција: 4 нивоа пећина, права олупина на 18м и наравно цев која се спушта до 45,4м дубине.

Сазнајте више

У центру Лублина налази се модеран комплекс базена под називом „Акуа Лублин“. Имамо главни базен - дубок 4,5 м и резервни базен који се зове Зона Х2о Лублин - дубок 3 м. Центар Профундал води часове Опен Ватер Дивер курса, као и часове фитнеса за рониоце.

Сазнајте више