Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Pirates Cove

Ovo je strma, stenovita plaћa sa stepenicama da se spusti do vode. Stene imaju mahovinu i mogu biti klizave. Kelp forest je neverovatan, ali debeo, zato plivajte kroz kelp krevet sa oprezom.

Сазнајте више

Hen Rock

Одлично место за роњење доступно чамцем за све нивое вештина. Дно гребена и песка са дубинама варира од 15 до 85 стопа на спољним врховима. Забавно пливање, јата риба, мини-зидови и препусти.

Сазнајте више

Casino Point Dive Park

Цасино Поинт Диве Парк, такође познат као „Цасино Поинт“ или Авалон Ундерватер Диве Парк, је најпопуларније ронилачко место на острву Каталина и једно од најпопуларнијих ронилачких места у целој јужној Калифорнији. Острво Каталина је доступно само приватним бродом или трајектом са копна, па проверите распоред трајекта.

Сазнајте више

Bird Rock

Једно од најбољих места за роњење на острву Каталина, Бирд Роцк варира од плитких стена до стрмих падова и прелепог лука. Плитка стеновита област је одлична за роњење, а цела локација је одлична за нове до напредне рониоце. Вода је скоро увек бистра, мирна и углавном без струје.

Сазнајте више

Isthmus Reef

Гребен Истхмус је популарно место за роњење на острву Каталина до које се може доћи само бродом. То је одлично место за студенте отворених вода и новије рониоце због своје заштићене локације и мале дубине.

Сазнајте више

Lulu Reef

Да се не меша са својим блиским, популарнијим суседом Орловим гребеном, гребен Лулу је серија од три стена унутар гребена Орла на копну западног дела острва Каталина. Пошто је мало удаљен од обале, најбоље је доћи бродом.

Сазнајте више

Eagle Reef

Еагле Рееф је велика стеновита структура која се удружује са животом. Ово је сјајно роњење у мору; Острво Каталина у свом најбољем издању. До ове локације се може доћи само чамцем, било приватним или ронилачким чартером. Планирајте да зароните ујутру пре него што ветар буде имао прилику да се подигне и пазите на могуће јаке струје.

Сазнајте више

Indian Rock

Сматра се драгуљем Смарагдног залива, Индиан Роцк је пуна невероватних стеновитих изданака и лежишта морских алги у срцу острва Каталина. То је популарно место за вез за чамце за разоноду, па будите свесни саобраћаја чамаца у овој области. Најбоље је ронити чамцем јер је мало предалеко за пливање од обале.

Сазнајте више

Camp Emerald Bay

Камп Емералд Баи је дом дугогодишњег кампа извиђача Америке и једно од најпопуларнијих ронилачких места на острву Каталина. Ово је место за роњење које се лако улази са плаже са благо нагнутим дном и прелепом шумом морских алги на обали.

Сазнајте више

Parson’s Landing

Парсон'с Ландинг је прелепа осамљена увала на острву Каталина која је подједнако сликовита изнад воде као и под водом са одличним роњењем и роњењем директно са обале! Можете чак и камповати овде на плажи. Увала је обично лепа и мирна јер је заштићена од већине временских прилика.

Сазнајте више