Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Castelo de Neptuno

Гребен округлог облика са разним кратерима и коритима за роњење. Максимална дубина 13м. Идеално за све врсте ронилаца, од почетника до оних са више ентузијазма који траже смешно роњење. Идеално за макро фотографију.

Сазнајте више

Oliveira e Carmo (Wreck)

Подводни парк Оцеан Ревивал, поред обале Алгарвеа у Португалу, на површини је означен сигналним бовама и састоји се од четири брода португалске морнарице који служе као јединствени вештачки гребени. Оливеира е Цармо је један од ових бродова.

Сазнајте више

Canhoneira Faro

Види се сто година стара олупина, углавном котао брода, као и раширени метални делови. Окружена песком, ова мала олупина ради као склониште за мала створења и многе мале врсте риба. Занимљиво за рониоце почетнике или чак загрижене рониоце на олупине који воле да зароне у комадић историје!

Сазнајте више

Navio Zambeze (Wreck)

Подводни парк Оцеан Ревивал, означен на површини сигналним бовама, састоји се од четири брода португалске морнарице који служе као јединствени вештачки гребени, а Замбезе је један од ових бродова.

Сазнајте више

Hermenegildo Capelo (Wreck)

Подводни парк Оцеан Ревивал, који је на површини означен сигналним бовама, састоји се од четири брода португалске морнарице који служе као вештачки гребени јединствени у свету, а Херменегилдо Капело је један од ова 4 брода.

Сазнајте више

Almeida Carvalho (Wreck)

Хидрографско пловило Алмеида Царвалхо Тежина - 1320 тона Дужина - 64 м Ширина - 12 м Потопљено 21. септембра 2013. Максимална дубина - 30 м Струја - Нема до умерена

Сазнајте више

Propellers Paradise

У питању је неидентификована олупина, вероватно тегљач. Олупина око пропелера са пет лопатица. Окружен песком постаје права оаза за морски живот.

Сазнајте више

Península dos Covos

Пенинсула дос Цовос се налази испред плаже Цова Редонда поред Армацао де Пера, веома богатог роњења са могућношћу роњења са плаже.

Сазнајте више

Археолошко ронилачко налазиште где можете видети сидра из 17, 18. и 19. века. Могућност роњења између стенских формација, скреће пажњу на ову тачку. Максимална дубина 17м

Сазнајте више

Martelo ili Stoni kamen, je stena udaljena samo 10 min od luke. Ovo ronilački sajt nalazi se na zaštićenoj lokaciji, zaklonjen od zapadnog otoka i vetra, čineći ovaj sajt odličnom lokacijom za opuštene treninge i prijatnim ronjenjem za početnike.

Сазнајте више