Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

El Sakhwa

Ово роњење је око 1 сат јужно од Ел Гуне. Везови се налазе на унутрашњој страни малог залива. Од залива је зид који иде напоље док не дођете до лепих блокова гребена у плићаку где ћете наћи пад који се спушта до 40м. Тамо можете пронаћи мали кањон.

Сазнајте више

1 сат јужно од Ел Гуне је Марса Абу Галава. То је леп залив са спустом пуним прелепих тврдих корала. У заливу се налазе лепи корални блокови, а унутра је плитка површина морске траве.

Сазнајте више

Gotha Abu Galawa

Ова локација се налази на гребену Абу Галава који је око 1 сат јужно од Елгоуне. Ово ронилачко место је погодно за све рониоце, посебно за почетнике. Дубина је око 4м са максималном дубином од само 10м. Ту су прелепи врхови пуни стакла и антије рибе. Постоји и могућност зарона у дрифт и гледање делфина.

Сазнајте више

Shaab Iris

Схааб Ирис се налази у региону Абу Нугар, који је удаљен око 1,5 сат од Ел Гуне и састоји се од главног гребена и многих коралних блокова. Просечна дубина је 14м.

Сазнајте више

Гота Ирис је последњи блок од Схааб Ириса. Схааб Ирис се налази у региону Абу Нугар, који је удаљен око 1,5 сат од Ел Гуне и састоји се од главног гребена и многих коралних блокова. Просечна дубина је 14м.

Сазнајте више

1 сат јужно од Ел Гуне можете пронаћи гребене Фанадир. То је зид пун спектакуларног морског живота. Изнад зида је плато ширине око 20м, а затим се зид спушта на преко 70м дубине. Постоји један велики врх пун стаклених риба и мурена.

Сазнајте више

1 сат јужно од Ел Гуне можете пронаћи гребене Фанадир. Ова локација има зид који је пун морског живота. После зида се налази висораван широка око 20м, а затим се спушта на преко 70м дубине. На платоу ћете наћи неке врхунце за истраживање.

Сазнајте више

Посејдон се налази на југу Шааб Ел Ерга који је око 1 сат и 15 минута источно од Ел Гуне. То је прелепа корална башта у којој често можете наћи велике групе риба.

Сазнајте више

Најближи корални гребен Елгоуни, удаљен не више од 30 минута. Мала дубина на почетку чини га одличним местом за извођење курсева и уводних роњења. Ова локација је веома лепа и за рониоце. Много пута ћете овде видети делфине и орлове.

Сазнајте више

Кућа делфина (Гота Схааб ел Ерг) лежи западно од главног гребена, Схааб Ел Ерг. Овде гребен формира канал у отворено море где делфини често воле да пливају и излазе. Имајте на уму да канал може изазвати умерену струју.

Сазнајте више