Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Elefäntli

Пошто нема паркинг места директно код Елефантлицха, приступа се ронилачком месту Броугиер Парк. Улицом Сеестрассе возите од Кусснацхт ам Риги ка Витзнау. Нешто пре уласка у град, после аутобуске станице „Унтервилен“, лево је паркинг.

Сазнајте више

Brougier Park Unterwilen

На Сеестрассе возите од Кусснацхт ам Риги према Витзнау. Нешто пре уласка у село, после аутобуске станице „Унтервилен“, налази се паркинг са леве стране. Ова локација је такође популарна међу нерониоцима током лета, а тоалети нису отворени цео дан.

Сазнајте више

Vitznau,Seebad (Gummiberg)

Од Кусснацхт ам Риги возите према Брунену. Непосредно након изласка из Витзнауа у правцу Герзауа налази се паркинг који се наплаћује са леве стране.

Сазнајте више

Strick, Zugersee

Место за роњење је између Артх и Имменсее. Са обе стране улице има паркинг места. На ронилачком месту у Стрику, роњење је забрањено од 15. октобра до 15. децембра, јер се у то време мрести угар.

Сазнајте више

Beckenried, Ruetenen

Ронилачко место Рутенен налази се у прелепом парку са купалиштима, просторима за роштиљ, штандом за ужине (само по лепом времену) и тоалетом. Паркинг места се наплаћују.

Сазнајте више

Arth, Egg

Долазећи из Цуга у правцу Арт. Између Валхвила и Арта налази се велики паркинг са десне стране. Локалитет је такође популаран међу рониоцима због свог простора за роштиљ.

Сазнајте више

Kindli Brunnen

Од Кусснацхт ам Риги возите према Брунену. Између Герсауа и Брунена, убрзо после базена Киндли, паркинг је на десној страни улице.

Сазнајте више

Chlausenegg / Känzeli

На крају села од Валхвила, у правцу Арта, налази се мали паркинг. До места роњења се приступа преко мердевина. Прелепи зид почиње одмах испод мердевина.

Сазнајте више

Brunnen, Eichwald

Ова локација за роњење је погодна за обуку и почетнике. Паркинг места су директно на улазу, као и сто за опрему а улаз је преко пута паркинга. Будите опрезни када прелазите пут.

Сазнајте више

Baumgärtli

Курс је погодан за напредне и почетнике. Паркинг места директно на улазу и излазу се наплаћују. Нема расположивог ВЦ-а. Улаз је преко каменог степеништа. Будите опрезни ако су степенице прекривене алгама.

Сазнајте више