Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Almeida Carvalho (Wreck)

Хидрографско пловило Алмеида Царвалхо Тежина - 1320 тона Дужина - 64 м Ширина - 12 м Потопљено 21. септембра 2013. Максимална дубина - 30 м Струја - Нема до умерена

Сазнајте више

Navio Zambeze (Wreck)

Подводни парк Оцеан Ревивал, означен на површини сигналним бовама, састоји се од четири брода португалске морнарице који служе као јединствени вештачки гребени, а Замбезе је један од ових бродова.

Сазнајте више

Oliveira e Carmo (Wreck)

Подводни парк Оцеан Ревивал, поред обале Алгарвеа у Португалу, на површини је означен сигналним бовама и састоји се од четири брода португалске морнарице који служе као јединствени вештачки гребени. Оливеира е Цармо је један од ових бродова.

Сазнајте више

Canhoneira Faro

Види се сто година стара олупина, углавном котао брода, као и раширени метални делови. Окружена песком, ова мала олупина ради као склониште за мала створења и многе мале врсте риба. Занимљиво за рониоце почетнике или чак загрижене рониоце на олупине који воле да зароне у комадић историје!

Сазнајте више

Castelo de Neptuno

Гребен округлог облика са разним кратерима и коритима за роњење. Максимална дубина 13м. Идеално за све врсте ронилаца, од почетника до оних са више ентузијазма који траже смешно роњење. Идеално за макро фотографију.

Сазнајте више

Археолошко ронилачко налазиште где можете видети сидра из 17, 18. и 19. века. Могућност роњења између стенских формација, скреће пажњу на ову тачку. Максимална дубина 17м

Сазнајте више

Propellers Paradise

У питању је неидентификована олупина, вероватно тегљач. Олупина око пропелера са пет лопатица. Окружен песком постаје права оаза за морски живот.

Сазнајте више

Ponta da Piedade Caves

Mala pećinska formacija u Ponta da Piedade. Ovde možemo doživeti ronjenje u poluzaduzanom okruženju. Dnevna svetlost je vidljiva, a odsustvo strogih ograničenja čini ovo ronjenje pristupačnim za sve opsege sertifikovanih ronilaca. Mesto za ronjenje dostupno je samo u niskoj sezoni zbog gustog brodskog saobraćaja.

Сазнајте више

Martelo ili Stoni kamen, je stena udaljena samo 10 min od luke. Ovo ronilački sajt nalazi se na zaštićenoj lokaciji, zaklonjen od zapadnog otoka i vetra, čineći ovaj sajt odličnom lokacijom za opuštene treninge i prijatnim ronjenjem za početnike.

Сазнајте више

Prelepa plaža Pintadinho nalazi se na oko 10 minuta zapadno od Karvoeira. Savršen ronilački sajt za pokretanje kurseva ronjenja ili osvežavanje vaših veština, pošto dostižete maksimalnu deapth od 10m. Između peska i stena možete posmatrati 2 sidra i kanon..

Сазнајте више