Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Navio Zambeze (Wreck)

Подводни парк Оцеан Ревивал, означен на површини сигналним бовама, састоји се од четири брода португалске морнарице који служе као јединствени вештачки гребени, а Замбезе је један од ових бродова.

Сазнајте више

Hermenegildo Capelo (Wreck)

Подводни парк Оцеан Ревивал, који је на површини означен сигналним бовама, састоји се од четири брода португалске морнарице који служе као вештачки гребени јединствени у свету, а Херменегилдо Капело је један од ова 4 брода.

Сазнајте више

Almeida Carvalho (Wreck)

Хидрографско пловило Алмеида Царвалхо Тежина - 1320 тона Дужина - 64 м Ширина - 12 м Потопљено 21. септембра 2013. Максимална дубина - 30 м Струја - Нема до умерена

Сазнајте више

Canhoneira Faro

Види се сто година стара олупина, углавном котао брода, као и раширени метални делови. Окружена песком, ова мала олупина ради као склониште за мала створења и многе мале врсте риба. Занимљиво за рониоце почетнике или чак загрижене рониоце на олупине који воле да зароне у комадић историје!

Сазнајте више

Castelo de Neptuno

Гребен округлог облика са разним кратерима и коритима за роњење. Максимална дубина 13м. Идеално за све врсте ронилаца, од почетника до оних са више ентузијазма који траже смешно роњење. Идеално за макро фотографију.

Сазнајте више

Propellers Paradise

У питању је неидентификована олупина, вероватно тегљач. Олупина око пропелера са пет лопатица. Окружен песком постаје права оаза за морски живот.

Сазнајте више

Âncoras

Археолошко ронилачко налазиште где можете видети сидра из 17, 18. и 19. века. Могућност роњења између стенских формација, скреће пажњу на ову тачку. Максимална дубина 17м

Сазнајте више

Prelepa plaža Pintadinho nalazi se na oko 10 minuta zapadno od Karvoeira. Savršen ronilački sajt za pokretanje kurseva ronjenja ili osvežavanje vaših veština, pošto dostižete maksimalnu deapth od 10m. Između peska i stena možete posmatrati 2 sidra i kanon..

Сазнајте више

Canavial

Комбинација камена, песка и дубине од 3 – 8 м чини ово место савршеним за тренинг роњења и пробајте роњење. Такође је добра опција за комбиновање искустава роњења и роњења.

Сазнајте више

Paredes do Porto de Mós

Велика стеновита надморска висина. Ово место ствара савршено окружење за угора и мурена због порозности стене. Препоручује се употреба батеријске лампе.

Сазнајте више