Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Топографско ронилачко место на западној страни острва 7 на Симиланским острвима. Усредсређен је око три огромне стене које су врхунац роњења са коралним падинама са обе стране. Мекани корали, попут морских лепеза и морских јастребова, расту у зиду и у дубокој области поред стеновите обале. Ова подручја су дом тврдих корала као што је Ханаиа носорог и широк спектар других створења.

Сазнајте више

Источно од Едена налази се на источној страни острва 7. Ово место за роњење је затворила администрација националног парка да би се могла регенерисати. Овде се налазе веома лепи корални пејзажи. Проверите с времена на време да видите када ће место за роњење поново бити отворено.

Сазнајте више

Ово ронилачко место се налази на најсевернијем врху острва 4. Много великих стена (грована) између којих можете ронити. Имајте на уму да на овом ронилачком месту скоро увек постоји ток.

Сазнајте више

Смештен усред мора између острва 7 и 8 на Симиланским острвима, ово место за роњење на гребену истиче се усред мора. Име је добио по облику стене која вири из воде, а која подсећа на главу слона. Тачка се састоји од огромних слојева гранита, прошараних бројним каналима и пролазима који стварају мистични пејзаж. Плима је добра, а рано ујутро можете очекивати сцену храњења ракова, ајкула и великих риба. У плиткој води често можете пронаћи превелики тревал који циља мале рибе. Ово је једно од најдинамичнијих локација за роњење на Симиланским острвима.

Сазнајте више

Принцесс Баи је лако роњење у заливу. Ивица гребена је веома лепа. Ова страница је добра за почетнике, курсеве и рониоце. Ово је благо нагнут гребен са максималном дубином од цца. 20м.

Сазнајте више

Умирујуће место за роњење на источној страни острва 5 и 6 на Симиланским острвима. Ова локација је валовита падина гребена дуж ивице острва од плитке дубине од 5-6м до око 25м.

Сазнајте више

Гребен почиње на 5 метара са благим нагибом са много тврдих корала који се могу наћи на око 15-20 метара. Има много мурена, шансе да видите леопард ајкуле, беле гребенске ајкуле, наполеоне итд.

Сазнајте више

Tuna Wreck

Олупина туне, коју је тајландска влада потопила 2003. године како би створила додатни вештачки гребен, налази се код острва број 5.

Сазнајте више

Barracuda Point/Batfish Bend

Ово је зарон на гребену на јужном делу острва Симилан 5. Можда постоји струја, што ово чини дрифт роњењем. Ово роњење иде између стена и такође долази до малог препуста.

Сазнајте више

Потпуно плитко место за роњење ако останете на острву. После је то стрми гребен до 30 метара дубине. Може постојати струја. Плитко подручје је добро за роњење, курсеве обуке и ноћна роњења.

Сазнајте више