Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Twin Cave

Proleće blizanačkih pećina sastoji se od dva otvora, orijentisana na severo-jug. Severna ventilacija je duboka 18,5 ft (5,6 m) i dublja je od južne ventilacije. Ulaz je vidljiv iz Plavih izvora

Сазнајте више

Morrison Springs

Морисон Спрингс је једно од најпопуларнијих места за роњење на северозападу Флориде. Велики извор са пешчаним дном окружен је парком од 161 хектар којим управља округ Волтон.

Сазнајте више

Vortex Springs

Ово одмаралиште површине 500+ јутара производи приближно 32 милиона галона кристално чисте воде „џина“ дневно и константне је температуре од 68 степени. Вортек Спринг је једна од локација са највише роњења на целој Флориди и популарна је међу техничким, као и међу новим рониоцима.

Сазнајте више

Saint Andrew’s State Park

Одлична и лака локација за роњење са обале. Платите таксу од 5 долара за паркирање и зароните право из свог аутомобила са приступом објектима у овом државном парку Флориде. Дођите рано викендом јер ће бити гужве.

Сазнајте више

Bridge Span 12

Мост Хатавеј је првобитно изграђен 1929. Распони су били од старог моста који је повезивао град Панама са плажом града Панама. Постоји 14 распона моста Хатавеј. Распони су потопљени 1988. године.

Сазнајте више

USS Strength (Wreck)

УСС Стренгтх, миноловац из Другог светског рата, био је у акцији код Иво Џиме и Окинаве где је преживела и напад патуљасте подморнице и напад камиказе. Касније у животу, Снага је служио као трупа за обуку морнаричких ронилаца у Вашингтону, а затим и Панама Ситију.

Сазнајте више

USS Chickasaw

GPS koordinate 30.0820610400592, -85.7793789287967 Chickasaw je bio čelični trupni tegljač izgrađen u Pensakoli na Floridi 1908. Dimenzije: 107 stopa dugačak, 20 stopa snop. Leћi u 70 ft vode. Nalazi se tri milje istočno od ulaza sa Sent Endruzom, u blizini saB bove, poznate čarter čamcima.

Сазнајте више

Bridge Span 1

Мост Хатавеј је првобитно изграђен 1929. Распони су били од старог моста који је повезивао Панама Цити са Панама Цити Беацх. Укупно има 14 распона мостова Хатавеј. Распони су потопљени у априлу-мају 1988. Распон #1 је потопљен 29. априла 1988. године.

Сазнајте више

Bridge Span 14

Мост Хатавеј је првобитно изграђен 1929. Распони су били од старог моста који је повезивао град Панама са плажом града Панама. Постоји 14 распона моста Хатавеј. Распони су потопљени 1988. године. 14. Распон моста је најроњенији у овој области.

Сазнајте више

The Black Bart (Wreck)

Потопљен уз обалу Панама Сити Бича, овај брод за снабдевање нафтног поља на мору потопљен је као вештачки гребен 1993. Рониоци могу да пливају кроз нетакнуту кормиларницу на 40 стопа, истражују палубу на 66 стопа и истражују отворена складишта за терет на 80 стопа. Одличан роњење на олупине за новије рониоце.

Сазнајте више