Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Jezioro Lubikowskie

Језеро, бранског типа, настало је као резултат зачепљења постглацијалних вода брежуљцима који су се формирали у исто време. Са изузетком релативно ниске источне обале, језеро је окружено падинама уздигнутим до неколико метара (дужина обале језера је 12 800 м, а острва 1075 м.

Сазнајте више

Helenesee

Улазна тачка у Хеленессее је у близини школе роњења и нуди многе могућности: држите се уз обалу, користите платформе, дубоко зароните, истражите олупине или уживајте у прелепој популацији риба.

Сазнајте више

Gryzyce 4 Zagan

Гризице - насеље у Пољској које се налази у покрајини Лубуские, округ Заган, општина Заган. Гризице је место за рекреацију. Посебно за становнике Загана, Зар. Постоји неколико водених подручја у којима туристи и риболовци често проводе лето.

Сазнајте више

Plywalnia POSiR Chwialka

Bazen u Poznanju, Max dubina 4 metra. Dostupno od septembra do juna. Bravo za skučene vode/trening bazena. Parkiranje boja je dostupno.

Сазнајте више

Lake Insko

Одлично место за почетак ваше подводне авантуре. Веома добра подводна инфраструктура повезана рукохватима, одлични садржаји за рониоце.

Сазнајте више

Baza nurkowa Pro Divers w Ińsku

Ronilačka baza Pro Divers u Inskom nalazi se u prelepom okruženju, na samoj obali pored osmatračkog tornja. To je idealno mesto za ljubitelje ronjenja koji žele da otkriju tajne podvodnog sveta. Baza ima sve neophodne sadržaje za ronioce, uključujući prostrano sklonište i sobu

Сазнајте више

Straussee - Einstieg Tauchbasis

Страуссее, погодан за рониоце, рониоце и рониоце на дах, налази се на североистоку Берлина, директно у граду Штраусбергу. Опуштено роњење без великог путовања. Пошто је језеро прилично богато рибом, можете срести бројне рибе попут штуке, смуђа и Цо.

Сазнајте више

Jezioro Szmaragdowe

Jezero Smaragd je rezervoar nastao posle poplavljenog rudnika krede. Na dnu su ostaci rudarstva: mali deo pruge i kola. Pored toga, možete videti prelepu poplavljenu šumu i drveće koje je palo u vodu. Vidljivost je obično veoma loša. Debelo vešanje lebdi ispod 4 metra.

Сазнајте више

Geopark 1 Leknica

Геопарк 1 БАБИНА Подручје код Лекнице налази се у шуми поред стазе и припада УНЕСЦО баштини. Недавно је направљен паркинг и уређен приступни пут од излаза и бензинске пумпе на путу ДК12 до немачке границе.

Сазнајте више

Jezioro Krzemno

Ово ронилачко место се обично назива пољски Дахаб. Дивна природа око језера и подморја заиста вреди доћи овде и ронити.

Сазнајте више