Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Pothitos

Острво Потхитос је познато по 3-4 различита роњења за све нивое, од почетника до стручњака. Морски живот је богат и видљивост је одлична. Дубина се креће од 3 до 50 метара са малим изненађењима скривеним у стенама.

Сазнајте више

Pontikonisi

Понтиконисо је мало острво усред Вулијагменијевог залива. Идеалан за све нивое јер нуди добро место за сидрење са гребеном, а затим зидом. Дубина се креће од 3 метра до 34 метра. Видљивост је одлична, а морски живот је такође веома занимљив.

Сазнајте више

North wall of Artzentas

Spora padina na severnom delu ostrva Arsida. Glavna atrakcija je grnčarija rasuta po dubinama od 30 do površine. Svi nivoi sertifikacije ronjenja će uživati na ovom ronilačkom mestu.

Сазнајте више

Arsida Canyon

Једно од најзанимљивијих места за роњење у Саронском заливу. Одличан роњење за све нивое сертификованих ронилаца. Видљивост је одлична, а дубине достижу више од 50м.

Сазнајте више

Arsida Walll

Одличан роњење са зида почевши од 7 метара и завршавајући на више од 55 метара. Врло добра видљивост и заштићена од северних ветрова. Морски живот је такође занимљив овде.

Сазнајте више

2nd Limanaki

Ово је најпознатији ронилачки спорт за роњење са обале у Атини. Дубина се креће од 2 до 39 метара, а дом је чувеног „пигади“, рупе која се креће од 7 до 30 метара. На дну се могу појавити јаке струје, зато будите спремни.

Сазнајте више

Krabo Beach

Идеално за тренинг са лаганим уласком на пешчану плажу. Паркирање је дозвољено од јесени до пролећа, али лети је гужва. Дно је песковито са посеидонијом и песком. Одлично за роњење. Видљивост је веома добра.

Сазнајте више

Katafygi Cove

Idealno plitko zaštićeno malo zaliva za trening, uvodno ronjenje. Zaštićen od preovlađujućih severnih vetrova. Nema struja. Skoro uvek dobra vidljivost. Maksimalna dubina 18 metara.

Сазнајте више

legraina fish farm

Veoma interesantno ronjenje na obali, pored riblje farme. Srednja vidljivost, ponekad srednje jaka struja, dubina do 45 metara. Nezgodan ulazak i izlazak iz oštrih stena okolo.

Сазнајте више

Apsida Patroklou (Αψίδα Πατρόκλου)

Zaštićen južnim vetrom, ovo je lako mesto za ronjenje. Počinje tako što prolazi kroz veliki luk na 8 metara dubine. Onda kreжete na zapad prateжi formacije stena. Maksimalna dubina daleko iznad 40 metara, ali možete da se okrenete na bilo kojoj dubini.

Сазнајте више