Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Turtle Village

Одржавали смо морску траву од 2008. године и видели смо да експоненцијално расте и сада покрива око 600 квадратних метара. Уз редовне догађаје Плавих океана и свакодневно праћење, сада смо награђени породицом корњача које свакодневно посећују.

Сазнајте више

Trumpet Fish Cave

Рибља пећина Труба је још један скривени драгуљ познат само неколицини и локално је место окупљања свих риба Труба. Они су у стању да мењају боју да би помогли у камуфлажи и када су у опасности углавном држе вертикални положај који је идеалан за ентузијасте подводних камера.

Сазнајте више

El Poris

Улаз је са пристаништа са пешачким стазама поред којих се налазе бесплатна паркинг места. Удобан улаз са великим неклизајућим погледима и конопцем за време осеке. Заклоњен од главних североисточних пасата.

Сазнајте више

La Jaca Pool

У овом делу града Ла Јаца наћи ћемо вештачки базен који пружа улаз у место за роњење. Вода постаје све грубља и дубља, али и даље можете уживати у роњењу. Улаз може бити клизав

Сазнајте више

La Jaca Bay

Jedan izlaz pre Abadesa, naљli smo prelepi grad po imenu La Jaca. La Jaca je mali lokalni grad koji pruža neverovatan greben sa savršenim uslovima za svaki nivo. Lak ulaz i izlaz. Ponekad ume da bude vetrovito.

Сазнајте више

Las Eras

На источној обали, ово место за роњење је погодно 365 дана у години захваљујући зиду лукобрана који штити улаз. Промене плиме и осеке могу проузроковати стварање струја и повлачења дуж зида. Ово место није за потцењивање.

Сазнајте више

El Tablado

U srcu prelepog grada El Tablodo nalazi se lepo ronilačko mesto duž gradske obale. Lak pristup vodi, stenovitom i peščanom mešovitom dnu sa morskom travom dalje do okeana.

Сазнајте више

Playa de La Caleta del Espigon

Ово место за роњење је доступно уз мирно море или западни ветар. Могуће је паркирати у барранцо који се налази одмах иза увале. У ово зарон на обалу је лакше ући са северног краја.

Сазнајте више

La Caleta

На крају слијепе улице која води до мале плаже налази се ово очаравајуће и дивље мјесто за роњење. Простора за паркинг је мало, а услови су повољни за улазак само 50% године, када ветар са СИ није прејак.

Сазнајте више

Poco Naufragio (Wreck), Amarilla

Овде се спуштамо на отприлике 16 метара и са кратким пливањем падамо на 30 метара и дом локалне породице Стинграис. Група од 5 зрака живи у овој области и може се хранити ручно. Ово је заиста понижавајуће искуство када ове огромне животиње клизе преко вас и нежно узимају храну из ваше руке.

Сазнајте више