Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Близу границе са Тер Апелом (Гронинген, Холандија) лежи Данкерн. Језеро са светлоплавом водом и леп подводни парк. Нема пуно живота, али видљивост и лепи објекти то надокнађују.

Сазнајте више

Grüner Grenzland See, Bad Bentheim

Зелено око и близу холандске границе је Грунер Грензландсее. То је дом наших верних јесетри, понеког шарана и штуке, али и свих врста малих становника попут пужева. Дубина језера цца. 18 м.

Сазнајте више

Највећи европски рибњак од фолије икада изграђен за рониоце. Поред олупине дуге 13 метара, у бари се налази и пећински систем дужине 300 метара.

Сазнајте више

Grasbroek

Грасброек је локално познато место за роњење. Линија од угла пристаништа води до подводне куће Арцадис, са платформом од 5 метара изнад ње. Од главне линије, неколико других линија се гранају ка другим објектима. Максимална дубина је 12м.

Сазнајте више

Gasselterveld

Гасселтервелд је прелепо лоцирано место за роњење у Дрентеу. То је дубоко језеро са чистом водом и ситним песком. Рибе нема, али роните у прелепом окружењу са добром видљивошћу и лепим косим дном.

Сазнајте више

Surfplas Nijstad kleine plas

„Клеине Сурфплас“ је једно од два језера у рекреативној зони „Нијстад“. Роњење у овој области прати Диве2адвентуре. Роњење је дозвољено САМО уз претходну регистрацију код Диве2адвентуре (инфо@диве2адвентуре.нл). Диве2адвентуре тренутно ради на изградњи подводног парка у овом језеру.

Сазнајте више

Прелепо слатководно језеро са пуно рибе и предивним подводним окружењем. Тресетни зидови у средини језера су лепо место за роњење, као и северна и западна страна где гране дрвећа висе у води. Корени дрвећа на северозападној страни такође су вредни посете.

Сазнајте више

Језеро Бронсбергер (јужно) Старије језеро од 2 баре, у овом језеру има више рибе и веома бујне вегетације. Биљке су у летњем и јесењем периоду високе 2 до 3 м и на појединим потезима у подводној шуми. Вегетација се протеже од 0 до 4 м дубине.

Сазнајте више

Бронсбергенмеер НоордЛеуке сечење са прелепим глиненим структурама. Зароните дуж зида од глине и уживајте у огромним блоковима које видите на сунчевој светлости. Рибљи фонд је пристојан. Има великих штука и шарана, али и доста малих. Бронсбергенмер је разнолико место за роњење.

Сазнајте више

На овом ронилачком месту налази се подводни парк који се састоји од 2 аутобуса, аутомобила, гребена цеви, подводног кућишта, 2 платформе за вежбање, грађевинске скеле, споменика Кеес Кнолу и разних дна цилиндара. Ови објекти су повезани ужадима.

Сазнајте више