Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Piscine Waterloo

Овај базен у Ватерлоу је недавно покривен и може се користити током целе године за обуку из роњења, роњења на дах, Mermaid, Lifeguard и пливања.

Сазнајте више

NEMO40 BRUSSELS

Смештен одмах поред НЕМО33, наћи ћете НЕМО40 напољу. Ова јединствена локација је додатни развој и још увек чека тренутак да буде спремна за свако посету.

Сазнајте више

NEMO33 BRUSSELS

Немо 33 је дуго био најдубљи базен на свету. Овај затворени центар није познат само по максималној дубини од 33 метра, већ и по веома пријатној температури воде од 33 степена Целзијуса.

Сазнајте више

Carrière Trois Fontaines

У очаравајућем и ексклузивном окружењу, дођите и откријте подводни свет некадашњег каменолома кварцита или искористите изузетну поставку да организујете своје догађаје на плутајућем понтону.

Сазнајте више

Carrière de Dour

Površina od oko 10 ha, kamenolom Dour je kamenolom krede. Ima dubinu od 18 do 20 m. Nekoliko visoravni različitih visina od krštenja do istraživanja.

Сазнајте више

Carriere du Flato - Floreffe

Дугачак је 280 метара и широк 80 метара, простире се на нешто више од 2 хектара, са максималном дубином од 13 до 16 метара, у зависности од варијација у подземним водама, и просечном дубином од 8 до 13 метара.

Сазнајте више

Rhisnes

Званично, име је Царриере де Рхиснес. Овај каменолом нуди понешто за свакога! Идете ли на редовно роњење? Онда можеш ићи овде. Да ли више волите роњење у пећинама? Затим идите на путовање кроз горњи део каменолома!

Сазнајте више

Barrage de l'Eau d'Heure

Барраге л'Еау д'Хеурес је разноврсно ронилачко место, смештено у највећем воденом подручју у Белгији. Језеро је лако доступно и поред великог броја подводних објеката нуди јединствен подводни биотоп. Бараж је дефинитивно вредан зарона.

Сазнајте више

Carrière d’Opprebais

Овај стари каменолом је коришћен за вађење кречњака и песка. Сада се речи могу користити за безброј објеката који овде леже под водом. Шта ако добијем посету на лицу места? Онда вам треба неколико роњења!

Сазнајте више

Villers-deux-Eglises

Каменолом Виллерс-Деук-Еглисес је некадашњи каменолом за вађење жељезне руде и црвеног мермера. У другој половини 16. века снабдевао је мермером за декорацију опатија у Аисне, Оисе и Монс.

Сазнајте више