Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Anfi Beach

Бела плажа испред летовалишта Анфи Дел Мар једна је од најлепших плажа на југу Гран Канарије. Идеално за почетак, курсеве и ноћна роњења.

Сазнајте више

Magic II

Роњење на зиду луке марине Анфи Дел Мар је роњење на вештачком гребену. Можете пратити зид или истражити леп стеновити гребен одмах испод. Дубина се креће од 5 до 20 метара.

Сазнајте више

Balito Princess

Prilično jednostavno ronjenje brodom, maksimalno 12mtr dubine, sa lepim malim zidom za ronjenje. Lepo ronjenje za početnike ili korišćenje kao oblast za vežbanje za ponovne unose, vežbe bove ili čak pretragu i oporavak.

Сазнајте више

Balito Deep

Непосредно испред лучког зида Анфи Дел Мар, наћи ћете леп кружни гребен на око 22 метра дубине. У свим пукотинама има поприлично живота. Типично велике групе шљокица и зечева баракуда окружују гребен

Сазнајте више

Alexandria

Давно је већина рибарских чамаца била од дрвета. Александрија а олупина дрвеног рибарског чамца потонула је 80-их година. Главне греде су још увек ту, али мање делове дрвета је море прогутало.

Сазнајте више

Balitown

Лепо место за роњење где су стене лаве кородиране тако да пејзаж изгледа као мали град, док пешчани делови изгледају као улице. На једном месту изгубљена рибарска мрежа стоји као божићно дрво.

Сазнајте више

AOW Deep

Na dnu ovog ronjenja od 30 metara naći ćete kraj stare (više se ne koristi) odvodne cevi Los Caiderosa. Sajt je idealno mesto za vežbanje veština u dubljoj vodi. Belo peščano dno obično garantuje dobru vidljivost.

Сазнајте више

Bahia Lila

Бахиа Лила је доступна свим нивоима роњења. Чак и ако роњење није доступно са обале, оно је само на малој удаљености од обале, само изван Балита. Гарантује дуго и опуштајуће искуство. Овде можете пронаћи дугачак, нераван зид са малим пећинама дуж дна.

Сазнајте више

Bahia Verde

Пловите дуж обале испред хотела Греен Беацх. Обална утврђења хотела су скровиште за доста дивљих животиња. Просечна дубина је око 8 метара

Сазнајте више

Abakas I

Nešto složenije ronjenje dok se nalazi blizu ulaza u luku Portoriko. Prosečno 19 metara dubine i mešavina veštačkih i prirodnih elemenata.

Сазнајте више