Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Stingray City - Grand Cayman

Стинграи Цити је једна од најпопуларнијих атракција на Великом Кајману. Ова локација се налази у северном заливу Великог Кајмана и има јужне ражаре које се налазе у природи. Ова локација је постала светионик за оператере роњења који доводе туристичке групе овде.

Сазнајте више

Bear’s Paw

Sa mini zidom koji prolazi kroz sredinu mesta ronjenja, uz malo kreativnog razmišljanja, odstupanje na mini zidu pomalo liči na medveđu šapu.

Сазнајте више

Eagle Ray Pass

Smešten na severnoj strani Velikog Kajmana, vrh zida je oko 55 stopa sa štipajkom ispod ambisa ispod sa zdepastim koralom prsta i peskom koji se proteže prema koralnom grebenu.

Сазнајте више

Castle Wall

Ovaj opis ronilačkih lokacija je u izradi i uskoro će biti dodat kratak opis sa svim detaljima ronjenja, ostanite uz nas za više informacija uskoro.

Сазнајте више

Spanish Bay Reef

Назван по старом шпанском одмаралишту Баи Рееф, Спанисх Баи Рееф је веома популарно роњење на обали међу локалним становништвом и посетиоцима. Само 200 стопа од лукобрана који је направио човек налази се мини зид који иде паралелно са обалом. Роњење овде током плиме је најбоље јер осека значајно смањује видљивост.

Сазнајте више

Doc Poulson (Wreck)

Док Поулсон је намерно потопљена олупина као вештачки гребен на западном делу Великог Кајманског острва. Ово је забавна олупина за роњење и одлично ноћно роњење.

Сазнајте више

USS Kittiwake (Wreck)

Киттиваке је једна од најпознатијих олупина на свим Карибима, ако не и у целом свету, и налази се на обали од плаже Севен Миле. Због своје мале дубине (не дубље од 65 стопа) популаран је не само међу рониоцима, већ и међу рониоцима на дах и рониоцима.

Сазнајте више

Aquarium - Grand Cayman

Kao što ime sugeriše - to je akvarijum riba. Ovo plitko ronilačko mesto ima formaciju mamuze i žleba sa peskom u dubljoj vodi, i tvrdopan kao dno prema obali.

Сазнајте више

Angelfish Reef - Grand Cayman

Lepo lako plitko mesto za ronjenje sa puno koralnih prstiju za istraživanje traženja stvorenja i peščanih zakrpa da bi se uhvatile stingrays ili orlovi zraci koji se hrane.

Сазнајте више

Trinity Caves

Пећине Тринити је једно од најпопуларнијих места за роњење на западној страни Великог Кајмана. Главно пливање је дубоко 70 стопа где можете пратити тунел назад и около на главни зид. Супер забавно роњење пуно пећина и препливавања.

Сазнајте више