Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

The Flinstone

7 минута вожње бродом од плаже. Ово роњење на гребену је сјајно роњење са дубинама од 20м и укључује неколико лепих кораљних препуста. Будући да се налазите унутар залива и користите конопце за привез, приступ овом гребену је веома лак! Може се користити за обуку и има приступ пећини и роњењу кроз пливање на 14 м / 45 стопа.

Сазнајте више

The Labyrinth

Пећина роњење. 6 различитих пећина, улазе у гребен, природно светло које долази из рупа на врху. Није потребно користити бакље, невероватно искуство за вежбање плутања. Слике увек изгледају добро. У стању да их уради само током плиме.

Сазнајте више

Wahu Wall

7 минута вожње бродом од плаже Натадола. Комбинација зида и бомија. Сајт нуди 2 опције с обзиром на ниво рониоца. Почетни роњење прати зидну локацију, максимална дубина је 16 мтс / 52 стопе. Напредни ронилац ће бити вођен од стране мајстора роњења до средине лагона да пронађе различите морске животе и бомије.

Сазнајте више

The lion’s Den

7 минута вожње бродом од плаже Натадола. Одлично роњење са лаким приступом води. Добро за тренинг. Максимална дубина је 14 м/45 стопа. Могао би остати поред зида или ући у лагуну.

Сазнајте више

Base Jump

Ово роњење преко зида прелази дубину од 20 м и чак укључује неколико пливања како бисте додали још више авантуре вашем роњењу. Пливање и зид чине одличну комбинацију различитих врста роњења.

Сазнајте више

Legend of Navo

Три минута вожње бродом од плаже Натадола. Невероватно роњење, посебно за рониоце без искуства или неудобно под водом. Подручје расадника корала. Максимална дубина је 8 метара. Најбоље место за тренинг на отвореном.

Сазнајте више

Oasis

8 минута вожње бродом од плаже Натадола. Зидни скок. Добро за дубоко роњење. Можете пронаћи пећине на 22 м / 72 стопе, у којима спава ајкула медицинска сестра. Одлично место за тренинг дубоког роњења и ноћног роњења.

Сазнајте више

Aquarium

12 минута вожње бродом од плаже Натадола. Одлично ронилачко место за дубоко роњење, може ићи до 30 м. Пешчана мрља на дну. Дани са јаком струјом или таласима, тешким приступом води, захтевају искуство.

Сазнајте више

Nudibranch Valley

10 минута вожње бродом од плаже Натадола. Роњење на зиду, с обзиром на ваше искуство можемо одлучити вашу максималну дубину. Максимална доступна дубина 20 мтс / 65 стопа, али искуство на овом роњењу ће бити боље плитко.

Сазнајте више

Barracuda Drift

13 минута од ронилачког центра је наше најузбудљивије дрифт роњење. Добро и за отворене воде и за напредне, уживајте у лебдењу дуж гребена прекривеног коралима уз помоћ сталне струје како бисте олакшали рад! МАКСИМАЛНА дубина је око 30м.

Сазнајте више