Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lake Hickory Scuba Sail Boat

Ова ронилачка локација садржи неколико предмета за роњење, укључујући две платформе за обуку, кошаркашки обруч, јет ски, једрилицу, неколико сателитских антена и друге објекте који су сви повезани ужадима који воде до и од докова у ронилачком центру.

Сазнајте више

Sandbar

Локација Сандбар је локални фаворит за наутичаре. То је велико подручје у језеру које је веома плитко, на 3 стопе од површине. Многи чамци ће заједно сплаварити за дан забаве на језеру.

Сазнајте више

Snow Creek Truck

Овде ћете пронаћи потопљени Ниссан са 4 врата из 2006. у 23' воде. Камион је заглављен у муљу до отвора за точкове. Одличан роњење, али може бити мутно због свог муља у ували.

Сазнајте више

Lake Norman Rock Quarry

Ово је каменолом ПДРА. У власништву је чланова и његова најдубља тачка, дубина је око 96 стопа. Површинске температуре се крећу од 82 Ф лети до 40 Ф зими.

Сазнајте више

American Quarry

Амерички каменолом је водећи каменолом за ПДРА. (Пијемонтско ронилачко спасилачко удружење). Каменолом је дубок 65' у јами са много предмета за роњење.

Сазнајте више

Blue Stone Dive Resort

Ми нисмо само још један каменолом. Ми смо ронилачки објекат, познатији као Плави камен. Налазимо се 6 миља од Интерстате 85 у Томасвилу, Северна Каролина. Блуе Стоне има комплетан ронилачки центар опремљен једном од најмодернијих компјутерски анализираних станица за пуњење ваздуха са капацитетом складиштења од 80.000 кубних стопа.

Сазнајте више

South Holston Dam

Језеро Соутх Холстон је место за роњење у слаткој води са обале, које се налази у Бристолу, ТН. Максимална дубина је 121-130фт/30-40м, просечна видљивост је 16-20фт/5-6м. Обала је само делимично развијена и већи део резервоара граничи са Националном шумом Цхерокее.

Сазнајте више

Boone Dam

Nova oblast za upotrebu rezervoara Bun zvanično je otvorena 21. maja 2016. godine. Poseduje belu peščanu plažu i prostor za plivanje, kao i novu rampu za čamce, pešačke staze, paviljon, stolove za piknik sa roštiljem, pristanište za pecanje, teren za odbojku i toalet.

Сазнајте више

Gray Quarry

Греи Куарри је непрофитна организација 501-ц3 која настоји да промовише спорт роњења пружањем безбедног породичног окружења за рекреативно роњење и обуку. Сав новац од улазница за роњење иде на одржавање каменолома и побољшање локације за роњење.

Сазнајте више

junkyard - South Carolina

Овај сајт нуди нешто за рониоце свих нивоа. Иако постоје бројни потопљени чамци, главна атракција је кинеско смеће увезено пре неколико деценија и након вишеструких потонућа коначно је дошло да се овде ресетује. Остале забавне локације овде укључују аутомате, тик-так-тое сто и гробље за Ноћ вештица.

Сазнајте више