Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Velké Košariská

Ова локација је шљункара, која се налази у близини Братиславе, око 3 км од града Подунајске Бискупице, у близини села Ровинка и Дунајска Лужна. Кошаришка је интересантна углавном због дубине. Можете пронаћи места са дубинама до 43м. Вода у језерима је чиста, а квалитет је близу питке.

Сазнајте више

Guláška / Hlboké jazero

Шљунковито језеро „Гулашка“ (Хлбоке јазеро, Чиерноводске јазеро) за многе словачке рониоце везује се за почетак ронилачке ере. Захваљујући својој необично доброј видљивости и разноврсном животу, овај локалитет је својеврсна Алма матер словачких ронилаца.

Сазнајте више

Süli-tó

Језеро Сули - Шулианске јазеро, Словачка5 Сеа ДЦ Траининг Сите - На макадамском путу можете доћи до места за роњење пролазећи поред бифеа. Због затворене капије, термин се мора заказати унапред.

Сазнајте више

H2O Divng Academy Divesite

Језеро је у приватном власништву, стога јавни приступ није могућ, а роњење је могуће само по договору са Х2О Дивингацадеми (поштом или телефоном).

Сазнајте више

Cierna Voda - Feketenyek

Ово све популарније ронилачко место налази се у округу Галанта, између села Велке Улани - Нове Осади и Чиерна Вода. Део је лепог простора за спорт и релаксацију АКУАРЕА. Налази се у близини некадашњег багеришта, познатог међу мештанима као „Сзигет“ (острво) или „Черна Вода“.

Сазнајте више

Aqua Sportközpont Uszoda

Базен Акуа Спортс Центер налази се у непосредној близини недавно (2018) Олимпијског села ЕИОФ у Ђеру, у непосредној близини реке Рабца.

Сазнајте више

Neufelder See

Ронилачка локација Неуфелдсее Страндбад. Налази се на јужном крају Нојфелдзеа. Приступ са паркинга око 100м. Доступна су два мола. Постоји платформа на 5м дубине. Обала је плитка, а затим се стрмо спушта до >8м. ВЦ објекти су отворени зими.

Сазнајте више

Neufelder See, Einstieg Lorenc

Ово вештачко језеро у близини Беча нуди многе могућности обуке за почетнике и напредне рониоце. Постоје платформе које се налазе на 5м, 8м, 12м и 20м, две цеви за пловност и много нових нишана које су потопили ангажовани рониоци.

Сазнајте више

Neufelder See Nordrunde

Око 16-18 мин северно, 30-50м од обале, стићи ћете до стрмог зида који се спушта на око 20м. Изнад ње, на дубини од 5м, налази се пространа „ливада морске траве“ (саго бара), са запада омеђена обалом која се уздиже, коју можете пратити са десне стране, назад до улаза.

Сазнајте више

Neufelder See Südrunde

Идући јужно поред платформе на 10м, можете дуго ронити на дубини од 15-20м преко неколико гребена. Испод обале на западу је мањи стрми зид са малим пећинама. Изнад обрасле ивице на око 6м можете пратити, дуж левог рамена, назад до улаза.

Сазнајте више