Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Coral Gardens, Saint Lucia

Coral Gardens je popularan greben sa dramatičnim rastom korala i obilnim morskim životom. Ponesite vreme i podvodnu kameru i pripremite se da budete zapanjeni onim što ćete videti ovde.

Сазнајте више

Rocher du Diamant

Ле Роцхер: Митско роњење на Мартинику !!! Двоструко зароните да бисте уживали у очаравајућем амбијенту стене! Роњење се врши у подножју стене, вода је бистра и плава, зидови су прекривени свим бојама дуге !!!

Сазнајте више

L Arche

Огроман лук отвара плато, омогућавајући рониоцима да прођу у дубину... мало даље, неколико стена скрива велике пагре и јата горета, а повремено се могу видети и ража...

Сазнајте више

Ti’ Voilier

Десетак метара спуст на висораван, где се пешчане површине и кораљне палате следе једна за другом. Прошетајте у потрази за јастозима, муринама и ламбијима; не заборавите да подигнете поглед да видите краљевску скушу, баракуду или маниоку како пролазе изнад главе! Мала олупина једрилице.

Сазнајте више

Jardin Bleu

Место за искусне рониоце, од 19м до 40м Спуштање је у плаветнило испод чамца од 19м, пешчане висоравни са великим кораљима! У ДУБОКОМ ПЛАВОМ.

Сазнајте више

Ti' Mur

Испод чамца спуштање се одвија преко десетак метара, на платоу, близу спуста. Почетак спуштања је добро обележен и стрм, затим се благо спушта преко 20 метара ....

Сазнајте више

La Caye Philippeau

У близини обале Сте Луце, сидриште на платоу омогућава спуштање од 10 метара, док оближњи спуст омогућава рониоцима свих нивоа да остану у оквиру својих прерогатива, од 10 до 50 м, при чему сваки ронилац има своју област за истражити. Понекад се могу видети и ража.

Сазнајте више

La Caye D Obian

Цаие је богато насељен рибом! Мала пећина нуди поглед (са лампом) на малу статуу коју је тамо поставио филмски стваралац. Будите пажљиви са стабилизацијом, јер је песковито, муљевито дно пећине веома осетљиво на пераје... Риба на све стране, јастози на све стране

Сазнајте више

Les 3 Vallées

Локација за сертификоване рониоце, од 10м до 40м! близу зелене плутаче, благо нагнута корална башта, велики корали на пешчаним падинама! Спуштање испод чамца се често дешава усред обала маниока, а радознали кингфис увек изнова пролазе.

Сазнајте више

L' Aquarium

Име говори све ... занимљиво, богато насељено место, идеално за Опен Ватер Дивер курсеве! У зони 7-15м. Јате горета у свим правцима, потајне скуше које пролазе, маниоке који лутају отвореним водама, рибе трубаче у потрази за оброком...

Сазнајте више