Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Ranger Station - Tubbataha Reef

Noth Atoll - Strmi zidovi, neverovatne i netaknute koralne formacije, velike škole riba, ajkula i velikih pelagika. Neverovatno ronjenje za iskusne ronioce

Сазнајте више

Amos Rock

Ово место се зове Амосова стена због изразите формације стена на врху гребена на 5 метара где се скупљају поноћни снепери. Амос Роцк је алтернативно место за роњење када ветрови Амихан дувају пуном снагом, забрањујући приступ источним местима за роњење.

Сазнајте више

Wall Street

Даље на југу, дуж зида који почиње од Малајске олупине, „Волстрит“ даје веродостојност свом имену, стрми зид који се спушта дубоко 50 – 60 метара и диван шарени корални врт на врху гребена на 3 – 5 метара велики како за почетак тако и за крај роњења.

Сазнајте више

Malayan (Wreck)

Прича се око тога да је 70-их година 'малајски' рибарски брод задобио тежак удар јаког тајфуна и разбио се о плитки врх гребена на југозападној страни северног атола Тубататахас. Сада се зове Малајска олупина и настанила се на врху плитког гребена.

Сазнајте више

Shark Airport

Коси део гребена налик на терасу, који се налази на 20 метара, врхунац је овог места за роњење. Овде се може приметити неколико белих гребенских ајкула одједном. Ово ронилачко место је веома удаљено и до њега се може доћи само чамцем.

Сазнајте више

Black Rock

Једна од ретких познатих станица за чишћење гребенских манта у југоисточној Азији где чистији ловац служи за уклањање мртве коже са тела манте. Ова локација се зове Црна стена због стене на 8 метара на којој је постављена једна од бова.

Сазнајте више

T-Wreck

Плитки врх гребена на 5 метара је хранилиште за сталешку рибу папагаја папагаја, па пазите када почнете да роните или када радите безбедносно заустављање пред крај роњења. Смештен на северном делу јужног атола, Т Врецк је коси зид који дубоко понире.

Сазнајте више

Seafan Alley

Као што име говори, горгонски лепезасти корали украшавају ово најсеверније подручје атола. Као и већина ронилачких локација у Туббатахи, роњење на зиду је назив игре.

Сазнајте више

Ko-Ok

Подцењено место за роњење где су забележени сусрети са тиграстим ајкулама. Таласасти сунчеви зраци који се филтрирају кроз асиметричан распоред на стрмом зиду где врх гребена почиње на 3 метра, урањајући у неподударне дубине, дају лепоту Ко-Оку који је сродан апстрактном Пикасовом делу уметности.

Сазнајте више

Delsan Wreck

Делсан се сматра топ 50 дестинација за роњење на планети. Врх гребена почиње на 5 метара и лагано се спушта према ивицама зида до 23 метра, где пукотина која пада на 40 метара постаје уточиште од бесне струје.

Сазнајте више