Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cambra Beach

Lepo plitko peščano dno plaže savršeno za vežbanje veština ili isprobanje ronjenja po prvi put. U zavisnosti od plime 100m od obale možete dostići dubinu od oko 5 metara. Savršeno za vreme kada vetar duva sa zapada, stvarno štiti i bez talasa.

Сазнајте више

Rasdhoo Ferry Terminal

Ovo ronilačko mesto se nalazi u luci Rasdhoo i pogodno je za skučenu obuku za vodu. Postoje stepenice koje vode u vodu sa pristaništa. Uvek koristite bovu za označivač površine.

Сазнајте више

Rasdhoo Channel

Погодан само за напредне рониоце, канал између острва Кураматхи Ресорт и Расдхооа нуди сусрете светске класе на дубини између 22 и 30 метара. Овај зарон најбоље функционише са средњом струјом која се углавном гура попреко и благо према атолу. Рониоци треба да прате ивицу канала.

Сазнајте више

Rasdhoo Beyru

Расдхоо је занимљиво место са зидом острва Расдхоо на једној страни и масивним коралним блоковима (или тхиласом) постављеним на спољашњем стрмом спусту атола. Ове две карактеристике стварају коридор од песка између унутрашњег гребена и спољашњег тиласа. На појединим местима коридор је широк само 20 метара.

Сазнајте више

Madivaru Channel

Расдхоо Мадивару је канал који се налази на раскрсници локалних острва Расдхоо и Мадивару. Зароните дуж ивице паралелних или окомитих формација гребена преко канала и истражите пешчана подручја.

Сазнајте више

Fan Reef

Смештен јужно од Кураматхија, кратка два минута вожње од пристаништа за долазак и излет, рониоци су често на гребену Фан, то је лако роњење са зида и савршено за почетнике и рониоце на отвореним водама. Већина добрих ствари може се видети на малим дубинама. Међутим, то је и по ономе што могу да виде тако близу обале.

Сазнајте више

Kuramathi Queen (Wreck)

Овај чамац за снабдевање дужине 40 м потопљен је 1987. Одмарајући се на максималној дубини од 20 м, ово место је савршено за све нивое роњења и, због своје заштићене локације, омогућава одлично ноћно роњење.

Сазнајте више

Hammerhead Shark Point

Тачка Хаммерхеад Схарк Поинт се налази испред Мадиваруа, иако се ајкуле могу срести чак на југу до Кураматхија, источно и испред Расдхооа, или било где на плавој или чак гребенској страни. Нешто среће је очигледно укључено у уочавање ових величанствених створења и не постоји само један начин да зароните до тачке ајкуле.

Сазнајте више

Ory Faru

Ори Фару је одлично место за роњење које се налази испред острва Кураматхи. Ово је једноставно роњење са зида и савршено погодно за све нивое ронилаца. Гребен почиње на око 4 метра и пада испод 40 метара дубине.

Сазнајте више

Madivaru Corner

Ово место за роњење почиње као роњење у зиду и води у канал, овде можете ући у канал да бисте уживали у дубљем зарону или остати на месту испуштања канала где можете уживати у целом животу рибе у току.

Сазнајте више