Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

belle’s wall

Jedna od najpopularnijih obala u Sikvijoru je 1,3 kilometra južno od centra San Huana. Ulaz na obalu iz mističnih ronilačkih usluga. Nagibni zid se razlikuje od 5 do 30 metara plus. Odličan sajt za noćno ronjenje.

Сазнајте више

Dive Point Coral reef

Налази се на краткој пливачкој удаљености од обале, непосредно испред Диве Поинт ронилачког центра. Пад почиње у области коралних стена на 5-6м и пада до 25м. Поља јелених корала карактеришу ову локацију у дубљем делу.

Сазнајте више

Johnlhea Coral Garden

Један од најпопуларнијих улаза на обалу у Сикијору је 1,3 километра јужно од центра града Сан Хуана. На десној страни ћете наћи натписну таблу Јохн Лхеа Ресорта. Уђите и пријавите се у Диве Поинт ДЦ који се налази тамо за роњење на обали у Цорал Гардену. Одличан сајт за ноћно роњење.

Сазнајте више

Baha reef

На само пливачкој удаљености од ронилачког центра Диве Поинт Сикуијор налази се гребен Баха, домет са коралним стенама, огромним стоним коралима и морским дивљим животињама. Одлично ноћно роњење овде је загарантовано.

Сазнајте више

J.J.

Pet minuta od odmarališta. Peščana lokacija za ronjenje na padinama savršena za makro ronjenje. Prosečna dubina od 18 metara. I lepe korale na plitkim delovima.

Сазнајте више

Takot Shoal

Такот Схоал је такође познат као потопљено острво. Ово је коси роњење, почиње на око 12 м, иде све до 40 м. Ово је напреднија локација за роњење и можете наићи на неке тренутне.

Сазнајте више

Maite Marine Sanctuary

Југозападно од острва дуж пута до плаже Сан Хуан у Сикијору наћи ћете гробље. Маите на висајском дијалекту значи гробље, што је овом месту за роњење добило име.

Сазнајте више

Coco Grove House Reef

Плитак нагиб чини ово савршеном локацијом за почетнике. Непосредно испред одмаралишта Цоцо Грове, наћи ћете прелепу и шарену разноликост корала и малих риба. Овај сајт је лак за роњење и нема пуно струје.

Сазнајте више

Tubod

Морско уточиште са површином од преко седам хектара коралног гребена и морске траве. Ова локација почиње као благи нагнути гребен и сматра се једном од најбољих локација у Сикијору.

Сазнајте више

Sawang

Ова локација има велике громаде пуне корала и морског живота. Након тога, дно се полако мења у песковиту падину која води до малог зида испуњеног коралима.

Сазнајте више