Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Chlausenegg / Känzeli

На крају села од Валхвила, у правцу Арта, налази се мали паркинг. До места роњења се приступа преко мердевина. Прелепи зид почиње одмах испод мердевина.

Сазнајте више

Arth, Egg

Долазећи из Цуга у правцу Арт. Између Валхвила и Арта налази се велики паркинг са десне стране. Локалитет је такође популаран међу рониоцима због свог простора за роштиљ.

Сазнајте више

Grafstatt

Да бисте приступили месту за роњење Графстатт из Цуга, пратите Сеестрассе у правцу Артх. Убрзо после знака Валцхвил, лево је паркинг након преласка преко терасе.

Сазнајте више

Grafenmätteli

Десни прелепи стрми зид са великом разноликошћу, благим надвишењем близу улаза и излаза. Има мало паркинг места, погодних за спортске и КСР рониоце.

Сазнајте више

Strick, Zugersee

Место за роњење је између Артх и Имменсее. Са обе стране улице има паркинг места. На ронилачком месту у Стрику, роњење је забрањено од 15. октобра до 15. децембра, јер се у то време мрести угар.

Сазнајте више

Zigeunerplätzli, Walchwil

Од Цуга се вози путем уз језеро према Арту. Убрзо после Обервила, паркинг је испред мале шуме у левој кривини са десне стране.

Сазнајте више

Baumgärtli

Курс је погодан за напредне и почетнике. Паркинг места директно на улазу и излазу се наплаћују. Нема расположивог ВЦ-а. Улаз је преко каменог степеништа. Будите опрезни ако су степенице прекривене алгама.

Сазнајте више

Rigiblick

Ронилачка локација Ригиблицк, паркинг директно на месту роњења, цца. 10 паркинг места на лицу места. Пажња: Паркинг се плаћа. Гемеинде Обервил б. Зуг

Сазнајте више

Elefäntli

Пошто нема паркинг места директно код Елефантлицха, приступа се ронилачком месту Броугиер Парк. Улицом Сеестрассе возите од Кусснацхт ам Риги ка Витзнау. Нешто пре уласка у град, после аутобуске станице „Унтервилен“, лево је паркинг.

Сазнајте више

Brougier Park Unterwilen

На Сеестрассе возите од Кусснацхт ам Риги према Витзнау. Нешто пре уласка у село, после аутобуске станице „Унтервилен“, налази се паркинг са леве стране. Ова локација је такође популарна међу нерониоцима током лета, а тоалети нису отворени цео дан.

Сазнајте више