Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Grafstatt

Да бисте приступили месту за роњење Графстатт из Цуга, пратите Сеестрассе у правцу Артх. Убрзо после знака Валцхвил, лево је паркинг након преласка преко терасе.

Сазнајте више

Zigeunerplätzli, Walchwil

Од Цуга се вози путем уз језеро према Арту. Убрзо после Обервила, паркинг је испред мале шуме у левој кривини са десне стране.

Сазнајте више

Baumgärtli

Курс је погодан за напредне и почетнике. Паркинг места директно на улазу и излазу се наплаћују. Нема расположивог ВЦ-а. Улаз је преко каменог степеништа. Будите опрезни ако су степенице прекривене алгама.

Сазнајте више

Rossblatten

Ulazak sa obale, postepeno splasnuće mesta za ronjenje sa raznim platoima, redovno puno ribe, najbolje je prvo zaroniti pravo napred, a zatim udesno.

Сазнајте више

Chlausenegg / Känzeli

На крају села од Валхвила, у правцу Арта, налази се мали паркинг. До места роњења се приступа преко мердевина. Прелепи зид почиње одмах испод мердевина.

Сазнајте више

Rigiblick

Ронилачка локација Ригиблицк, паркинг директно на месту роњења, цца. 10 паркинг места на лицу места. Пажња: Паркинг се плаћа. Гемеинде Обервил б. Зуг

Сазнајте више

Strick, Zugersee

Место за роњење је између Артх и Имменсее. Са обе стране улице има паркинг места. На ронилачком месту у Стрику, роњење је забрањено од 15. октобра до 15. децембра, јер се у то време мрести угар.

Сазнајте више

Arth, Egg

Долазећи из Цуга у правцу Арт. Између Валхвила и Арта налази се велики паркинг са десне стране. Локалитет је такође популаран међу рониоцима због свог простора за роштиљ.

Сазнајте више

Elefäntli

Пошто нема паркинг места директно код Елефантлицха, приступа се ронилачком месту Броугиер Парк. Улицом Сеестрассе возите од Кусснацхт ам Риги ка Витзнау. Нешто пре уласка у град, после аутобуске станице „Унтервилен“, лево је паркинг.

Сазнајте више

Riedsort

Од Кусснацхт ам Риги возите се према Витзнау. После краја Веггиса следи кривина у зеленој површини са високим тополама. Са леве стране је наплатив паркинг са тоалетом.

Сазнајте више