Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Überlingen - Seezeichen 24

Ово је ронилачко место које многи рониоци још увек знају као "Бауграф". Од сајма Стате Гарден Схов 2021, постоји неколико нових улазних тачака.

Сазнајте више

Wallhausen - Hochhaus

Ово ронилачко место је погодно за искусне рониоце, али не и за почетнике. Глатки зид се завршава на око 80 метара. Овладавање савршеном пловношћу је апсолутни предуслов.

Сазнајте више

Dingelsdorf - Strandbad

Veoma pogodan za napredne i tehničke ronioce. Možete dostići velike dubine i duboke zidove. Molimo vas da ne potcenjujete na pravi put do ulaza.

Сазнајте више

Überlingen - Post

Пост у Уберлингену је изазовно место за роњење и стога није погодно за рониоце почетнике. Рониоци нажалост често потцењују стрми зид са надвишењем и дешавају се озбиљне ронилачке незгоде. Роњење је на овој локацији дозвољено само лево.

Сазнајте више

Überlingen - Liebesinsel

Ово је напредна локација за роњење која је популарна међу искусним рекреативним и техничким рониоцима. Због стрмог зида и дубине видљивост је обично добра.

Сазнајте више

Überlingen, Tennisplätze

У плитким водама, депонија је лепо обрасла и идеална за почетнике и вежбаче. Видљивост може бити између једног и 15 метара, у зависности од времена и струје на месту роњења. На стрмом зиду видљивост је обично добра.

Сазнајте више

Ludwigshafen - Lädine

Роњење на олупину: Молимо вас да роните на Лаедине само са савршеном пловношћу, јер је ово историјски и археолошки вредна олупина глиненог теретњака.

Сазнајте више

Berlingen, Wildsau

Молимо да се придржавате правила овог ронилачког места, постављена су на паркингу испред ватрогасног депоа. Ако их не пратимо, могуће је да ће ронилачка локација бити затворена.

Сазнајте више

Berlingen, Kirche

Прелепо место изнад и испод воде. Гомила шљаке има веома интензивну и разнолику вегетацију. Под водом је платформа на 6 метара и паркур. Често се могу наћи многе рибе. Одмах поред улаза је јавни тоалет и леп травњак.

Сазнајте више

Berlingen, Bay Watch

Ulaz je preko malog stepeništa. Do spuštanja morate da pešačite oko 100 metara. Odmah pored mesta ronjenja nalazi se škola skijanja na vodi. U slučaju uspona otvorene vode obavezno je pucati u bovu. Na parkingu je biciklistička staza, prilikom sastavljanja materijala imajte u obzir da niko nije ometen.

Сазнајте више