Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kubu Reef

Одличан и лак сајт за роњење. Приступ са плаже. Прелепи корали и контраст са црним песком на дну. Савршено роњење након олупине Бога. Добро за све нивое.

Сазнајте више

Batu Ringit

Batu Ringit je odlično mesto za makro ronjenje, raj za fotografe danju i noću. Ako se oglašavate makro ronjenjem i fotografijom, Batu Ringit bi definitivno trebalo da se nađu na vašoj listi!

Сазнајте више

Nusu

Ovo ronilačko mesto nalazi se oko 4 kilometra severno od Kubua. To je manje prometno ronilaиka lokacija sa mnogo toga da ponudi. Ovde možete pronaći sorte Macro sealife kao što su Nudibranch & Shrimps. Rhinopias Scorpion Fish je takođe higlight ovde.

Сазнајте више

USAT Liberty (Wreck)

Ово је једина историјска олупина на Балију, рангирана као #3 у свету за роњење на олупини! Олупина је 25 метара од обале на дубини од 4 до 29 метара испод површине, а највећи део се налази у плитком подручју. Ово ронилачко место нема јаке струје, има чисту воду и топле температуре.

Сазнајте више

Temple Coral

Radimo ovo ronjenje u sklopu putovanja u Tulamben i često ga koristimo kao drift ronjenje za napredne avanturističke kurseve specijaliteta, u kombinaciji sa Wreck ronjenjem ujutru.

Сазнајте више

Liberty Coral Garden

На крајњој десној страни места за роњење налази се врт анемона и око 60 статуа. Ово је леп други зарон ујутру да побегнемо од гужве на олупини Либерти.

Сазнајте више

Tulamben Drop-Off

Дроп Офф је нагиб надоле где се са једне стране налази зид до дубоке воде, углавном се задржава на максималној дубини од 30 метара где је гребен веома лепо прекривен меким коралима. За роњење је овде улаз на плажу, јер ронилац увек треба да провери СПГ колико је ваздуха остало пре него што се окрене пливању назад до излазне тачке.

Сазнајте више

Alamanda

Аламанда је место до којег стижемо такозваним "Јукунгом". Почетак је улаз на излазу и путовање траје не више од пет минута. Улаз је директно са малог чамца, а опрема се ставља у воду.

Сазнајте више

Seraya Tulamben

Seraya Secret je odličan makro ronilački sajt, raj za fotografe iz celog sveta danju i noću. Definitivno must see dive sajt za ljubitelje makroa!

Сазнајте више

Batu niti

Сама локација почиње од каменитих плићака који води до благе падине која се наставља низ преко 30 метара. Иако су фини песак и стене најистакнутија карактеристика, ово место је такође дом за много малих корала, жичаних корала и хидроида. За љубитеље животиња ово је одлично место у области Сераја.

Сазнајте више