Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Harvey Hadden Sports Village Pool

Базен у спортском селу Харвеи Хадден је главни базен за тренинг. Димензије 25м к 25м и са максималном дубином од око 4м, пружа довољно простора за групе за обуку роњења да се рашире и пуно простора за пливање.

Сазнајте више

Stoney Cove

Каменолом Стонеи Цове је првобитно био рудник гранита. 1958. године, када је вађење на локалитету престало, каменолом се напунио изворском водом. Данас се локација састоји од 3 главна нивоа: 6 м површине полице, идеално за обуку почетника, 36 м базена за напреднију обуку и главног тела које се састоји од 2 велика подручја дубине 22 м.

Сазнајте више

Dosthill Quarry

Каменолом Достхилл је слатководно језеро које се храни изворима у срцу Достхилла у Тамворту. Лако доступан са М42 и М6 Радно време: -чет - 1300 - 2100, петак - 1300 - 2100, субота - 0700 - 1600, недеља - 0700 - 1600. Последњи улазак је 90 минута пре затварања.

Сазнајте више

Gildenburgh Water

Са максималном дубином од 22м, лаким улазом и постојећим тачкама, платформама за обуку на свим погодним дубинама. Гилденбургх Ватер је одлично место за роњење за сваког рониоца, али посебно за почетнике и рониоце којима је потребан згодан освежавајући роњење.

Сазнајте више

Eight Acre Lake

Еигхт Ацре има максималну дубину од 14 м што је идеално за већину курсева обуке и пружа добре могућности за рекреативно роњење. Постоји неколико платформи за обуку на различитим дубинама око језера ако је потребно за обуку. Постоје 2 дубока улаза у језеро као и падина са оградама.

Сазнајте више

The Delph

Inland ronilački sajt sa svim osnovama koje će vam biti potrebne za obuku ronilaca. Max dubina je zabeležila 19m, kafe, svlačionicu i toalete na licu mesta. Otvoreno 7 dana u nedelji.

Сазнајте више

SS Rosalie (Wreck)

Розалија је торпедована 1915. године и сада се налази недалеко од плаже Вејборн на дубини од прибл. 8 метара. Она дивно рони и прекривена је животом као што су ракови, анемоне, сунђери и рибе. Најлакше је заронити у опуштеној води са осеком.

Сазнајте више

Ellerton Park

Ellerton Park je sveža voda, proleće hranjeno jezerom od 60 jutara , otvorene su 7 dana u nedelji od 9.00 do 5.00 uveče. Kasno uveče utorkom i četvrtkom do 7.30 uveče. Imajte u noti da je poslednji unos u vodu 1 sat pre zatvaranja. ronilački ulaz 10 funti.

Сазнајте више

Capernwray (Jackdaw Quarry)

Цапернвраи је место за роњење у унутрашњости северозапада које посећују многи рониоци и школе. Има тенденцију да се отвара викендом и од четвртка зими и средом до увече током лета.

Сазнајте више

Wraysbury

Враисбури је одлично место за роњење за све рониоце, али посебно за почетнике и рониоце којима је потребан згодан освежавајући роњење. Са максималном дубином од 14 м, Враисбури има огроман број олупина различитих величина, укључујући труп авиона 737, аутобус, ренџере Торп парка, чамце, аутомобиле, па чак и ВВ кампер комби.

Сазнајте више