Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kilkeel Pool

Smešten u okviru Centra za razonodu Kilkeel, nalazi se bazen koji se može podeliti na 2 odeljka. Bazen za početnike ima pod koji se može pomerati i koji omogućava postavljanje niza dubina. Maksimalna dubina ovog bazena je 3m.

Сазнајте више

Newry Beach

Okrug roni lociran pored obale lučkog kafea u Svetohedu. Područje počinje uglavnom peskom, sa kelpom i stenovitim predelima što dublje krenete u tu oblast.

Сазнајте више

Three Sisters

Parkiraj na parkingu Carrick Dhu Caravan. Kratka šetnja niz litice i preko grebena do crne glave. Mesto za ronjenje je u razmaku u obliku slova V u stenama na istočnoj strani zemlje. Prilično izložen talasima i pojačaće najsitniji otok tako da se preporučuje samo u najmirnijim danima.

Сазнајте више

Vivian

Вивиан Диве Сите је стари каменолом шкриљаца, који се налази у задивљујућој Сноудонији, Лланберис. Сама локација за роњење нуди максималну дубину од 18 м, што ово чини савршеном локацијом за почетнике, као и за искусније. Садржаји укључују: кавез за обуку у затвореној води, свлачионице, учионицу, изнајмљивање опреме.

Сазнајте више

St Tudwals Islands East

Ronilački sajt savršen i za početnike i za iskusnije ronioce, od drift ronjenja do plitkih ronjenja sa tovarom života za uživanje! Ima dosta toga da se vidi ovde i uvek sajt za ronjenje bez obzira na vreme!

Сазнајте више

Wastwater

Вастватер, најдубље природно језеро у Енглеској. Смештено у Националном парку Лаке Дистрицт, ово језеро се формирало у глацијској долини на 60 метара надморске висине. Дугачак је 4,8 км, широк 500 метара и на најдубљој тачки достиже дубину од 79 метара. Језеро је у власништву Националног фонда и популарна је туристичка дестинација.

Сазнајте више

Portroe Quarry

Портрое Куарри има много тога да понуди и за рониоце и за рониоце. Дубина се креће од 6м до 40м и одлична видљивост, обично преко 10м, омогућава извођење занимљивих роњења током целе године. Каменолом има много подводних атракција укључујући аутомобиле, чамце, огледала, интернет кафе, па чак и бар!

Сазнајте више

Clashfarland Point

Ова локација има мале зидове и гребене до 15 метара. На 8 м налази се велико Адмиралитетско рибарско сидро које се налази два до три метра од морског дна на јужној страни овог локалитета.

Сазнајте више

Fairlie Pier

Ово је сликовито место за роњење са максималном дубином од 20 метара. Ради се о активном пристаништу, са саобраћајем чамаца. Препоручује се употреба ДСМБ-а. Приступ сајту је само уз дозволу Ц & Ц Марине. има затворено подручје за обуку у води са пешчаним дном погодним за роњење на почетним нивоима.

Сазнајте више

Capernwray (Jackdaw Quarry)

Цапернвраи је место за роњење у унутрашњости северозапада које посећују многи рониоци и школе. Има тенденцију да се отвара викендом и од четвртка зими и средом до увече током лета.

Сазнајте више