Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Saint Kilda’s Rocks

Lansiranje sa plaže Džimi Armers, stena Sent Kildas je samo putovanje brodom od 3min. Stena se nalazi sa Rahuijem i pruža zadivljujući priobalni kelp enivroment pun ribljeg života.

Сазнајте више

Haylee’s hideout

Potopljena gomila stena na periferiji plaže Džimi Armers na severnoj strani poluostrva, lansiranje sa plaže je samo mesto udaljeno ne više od 2-3 minuta.

Сазнајте више

Old Wharf

8 минута вожње од Давес Дивинг Каикоура иза Фиффе Хоусе-а. Тачка уласка/изласка налази се на старој рампи за чамце која је искоришћена. Имајте на уму да се чамци покрећу са плаже. Жута плутача 'Без пецања' је референца за пливање на површини.

Сазнајте више

Seal Colony

Груба шетња преко стеновитог полуострва Каикоура са тешким уласком. Пливајте кроз шуму морских алги и камене формације са пливајућим пролазима и малим пећинама за истраживање. Са много улазних и излазних тачака, ова ронилачка локација може се уживати много пута. Налет и оток могу учинити ово роњење тешким, посебно улаз и излаз.

Сазнајте више

Rhino Horn

Drugi zaliv na istočnom licu poluostrva Kaikoura prilikom lansiranja iz Marine Južni zaliv. Brdo u zalivu predstavlja Rog nosoroga koji daje mesto na kojem se zove. Kelp i stenovito morsko dno dopunjuju mnoge jazbine i površine kako bi održali mnoge priobalne morske živote.

Сазнајте више

South Bay Kaikoura

Одличан залив да проведете поподне на јужној страни полуострва Каикоура! Улазна тачка у облику слова „в“ исечена у гребену од стране старих китоловаца. Цело то заштићено подручје је одлично место за ловљење рибе и истраживање. Дубина се у неким областима протеже до 14 м током плиме.

Сазнајте више

Baxter’s Reef

Бактерс Рееф је лако прелепо роњење са обале, одлично за обуку и рониоце за почетнике. Унутрашњост гребена је често заштићена од отока и ветра. Спољни је изложенији, али нуди дубљу воду (8-16м) и више живота рибе. Право роњење уз лаку навигацију и јасан гребен за праћење.

Сазнајте више

Whalers Bay Kaikoura

Prvi zaliv iz Južnog zaliva na istočnom licu poluostrva Kaikoura. 10 minuta vožnje brodom od Marine u Južnom zalivu. Dubina se kreće između 6 i 30 metara.

Сазнајте више

Sharks Tooth Kaikoura

Са источне обале полуострва, лансирање из марине Соутх Баи. Тачка која подсећа на зуб ајкуле у заливу северно одатле. Такође познат као Вхалерс Баи.

Сазнајте више

Peter’s Rock (Cone Rock)

Vrhunac priobalnih stena nedaleko od Baksterovog grebena ne više od 3 minuta vožnje brodom od marine u Južnom zalivu. Dubine se kreću od 10m - 25m.

Сазнајте више