Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Betty Hedger

Ostaci Beti Hedžera leže u 115' vode, sa humkama sumpornog tereta. Veći deo palube i strana je nestao, ostavljajući izloženu ogromnu strukturu smeštanja. Tu je i mala pilotska kuća sa rupama, malim vinčem, sidrom i drugim vidljivim predmetima.

Сазнајте више

Dean Richmond wreck

Ona danas leži u 115' vode na severoistoku, PA. Brod je obrnut, ali netaknut osim rupe koju koriste salvori za penetraciju. Jedan od propelera je ostao, drugi je uklonjen.

Сазнајте више

Indiana Wreck

Indijana leži uspravno u 90 stopa vode, sa svojim kamenim tovarom iznad i ispod palube, baš kao što je bila napunjena. Jarboli su joj oboreni i luk joj je slomljen. Njena sidra se mogu naći među olupinama luka.

Сазнајте више

Tradewind Wreck

Termoklin zaroni. Sedi uspravno u 120' vode. Na ovom mestu je normalno veoma dobra vidljivost, u rasponu od 30-70', sa donjim temperaturama u niskim do srednjim 40-ima.

Сазнајте више

Welland Scuba Park

Ово је одлично место за роњење како за почетнике тако и за напредну обуку. Истражите чамце, аутомобиле, барже и друге разне предмете, све потопљене и спремне да их откријете! Ова локација је очигледно приватно земљиште, иако нисмо успели да пронађемо ниједног власника. Затворен је због посебних догађаја као што је ФлоатФест.

Сазнајте више

Windmill Point Park

Одлично подручје за обуку за кандидате Опен Ватер, Адванцед и Мастер Дивер. Каменолом има много платформи за роњење са водичима. Максимална дубина 35'/10м.

Сазнајте више

W C Richardson (Wreck)

Brod zaroni. WC Richardson je razbijen gvozdeni teretnjak koji se odmara na 35 stopa. Glavna linija vodiиa se prostire preko 400 stopa uz olupinu. Nema plutajuće & zastave kao mesta olupine u brodskom kanalu. Sidro ronilačkog broda na brodskom kanalu. Povežite tag-liniju sa linije za naglašavanje/pristojno sidro sa glavnom linijom vodiča.

Сазнајте више

Gallagher Beach

Ово је најбоље урадити као зарон на обалу. Означен је део за пливаче, а викендом је обиље јет скија. Будите опрезни на овој локацији - крајем јула - септембра цело место зарасте у висок густи коров.

Сазнајте више

Niagara River Isle View Drift

Река плута од јужног паркинга Ајлвију до пристаништа за чамце у Ајлвјуу. Потребни пловак и застава. Максимална дубина је око 23 стопе и око 45 минута зарона.

Сазнајте више

Oakville (Wreck)

Ово је плутајућа олупина која је радна баржа. Равна тврда палуба је у 60 стопа / 18 метара воде. Овај сајт има лаку навигацију у свим видљивостима. Муљевито дно се налази на око 72 стопе /22 м) Чувајте се температуре хладне воде. Чак и у летњој врућини, 41 Ф / 5 Целзијуса је норма.

Сазнајте више