Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Black Tip

Ово место је доступно само чамцем и нуди стеновито подручје пуно вијенаца, идеално за истраживање, где можете пронаћи велики црвени корал. Препоручује се употреба бакље.

Сазнајте више

Playa Paraiso

Спектакуларно роњење дуж кањона окруженог стеновитим формацијама. Торцх се препоручује за уживање у анемонама и тамним подручјима на овом месту за роњење.

Сазнајте више

El Puertito

Ел Пуертито мора да буде међу свима омиљеним местом за роњење на Тенерифима. Веома лак улазак и кратко пливање одводе вас у само 8-10 м воде док затим клизите дуж недуго пре него што вас сретне фантастичан низ водених животиња који живе у овом заливу.

Сазнајте више

Digger (Sueño Azul)

Ронилиште „Диггер“ налази се испред комплекса „Суено Азул“ у Цаллао Салвајеу, малом селу поред Плаиа Параисо. Улаз је преко мале пешчане плаже, до које се стиже након неколико минута хода низ брдо. Подводни пут води вас директно до олупине копача.

Сазнајте више

El Balito

Спектакуларне стеновите формације, тунели и пећине изненадиће нас на овом месту за роњење. Препоручљиво је то урадити са чамца јер је приступ тимовима хитне помоћи отежан, за сваки случај.

Сазнајте више

Bahia Fish

Ово ронилачко место удаљено је само 8 минута од Пуерто Колона и идеално је за курсеве за почетнике и Пробајте роњење. Увала је заштићена од струјања и има пешчано дно.

Сазнајте више

La Caleta

Спектакуларно роњење у близини луке, само 5 минута од овога. Обратите пажњу на своје физичко стање у случају јаких струјања и таласа.

Сазнајте више

Twin Wrecks (Wreck)

Два бродска олупина испред Пуерто Цолона, само пет минута од луке, погодна за све нивое. Доступна је само са чамца.

Сазнајте више

Brains Cave

na 10 minuta vožnje brodom od Playa San Juana, nalazi se pećina ugrađena u obalu sa dve dvorane (levo i desno) dubine samo 12 metara. Onaj desno ide malo dalje, ali onaj levo ima rupu na plafonu koja unosi svetlost u pećinu.

Сазнајте више

La Tixera

Do broda se stiže na samo nekoliko minuta od Pleja San Huana, a na 25 metara dubine nalazi se lepa platforma u obliku slova V sa padom na 40 metara. Okean na ovoj strani ostrva je divlji i nije toliko obeležen turizmom.

Сазнајте више