Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Каталинас север је савршено место за почетнике, заштићено од главних струја. Север се налази 11 км од Фламинга на источној обали острва. Роњење је од средине острва до северне тачке.

Сазнајте више

Паилас се налази на 20 минута од плаже Потреро. Роњење почињемо на западном делу острва и крећемо према југу пратећи стеновите формације. Просечна дубина је 14м, али може да пређе 30м ако мало одступите.

Сазнајте више

South Point shallow

Mesto ronjenja je na jugoistoku Katalina ostrva. To je generalno plitko mesto za ronjenje osim što je na kraju moguće skočiti na oko 25 metara ali je generalno lepše ostati plitak.

Сазнајте више

Сомбреро се налази 9,5 км од Плаиа Потреро или 6 миља. Име му је дато по облику који подсећа на мексичке шешире. Постоји неколико лансирних тачака широм острва. Северна страна је брзо дубља. Могућност прилагођавања дубине профилима ронилаца широм острва.

Сазнајте више

Прљава стена се налази на путу од Потреро Фламинга до Каталинаса, на 8 км од обале. Могли бисмо овде да ронимо целе године. Понекад струја може бити веома јака. Имате плитак део који затвара врх. Али можете пронаћи дубину од 35 метара ако идете на север и 27 метара на југ.

Сазнајте више

Cuatro piedras, Catalina Islands

Mesto ronjenja je idealno za početnike jer je između stena plitka peščana zakrpa. Struje, međutim, ponekad mogu otežati boravak u pesku. Oko južnog kraja je mnogo kanala i možda će vam biti teško da se probijete. Dubine su negde između 7-28 metara.

Сазнајте више

Mesto ronjenja je oko 2 km južno od čuvenih Katalinskih ostrva. To je 1 veжa stena i 1 manja stena i zajedno formiraju vrhunac. Severna stena se prostire pod vodom ka severu na dubini od oko 10 metara. Generalno uz stene to je neka vrsta ronjenja po zidu i maksimalna dubina je oko 35m.

Сазнајте више

Roca Peligrosa, Danger Rock

Oko 3 kilometra južno od Katalinskih ostrva možete pronaći ovaj vrhunac. Ima plitke delove, ali i dublje delove. Ne preporučuje se za prvo ronjenje na otvorenom za osnovne ronioce ali može da se uradi kao dodatno ronjenje ronilac je udoban. Generalno ronjenje ide oko stene koja viri iz vode.

Сазнајте више

Арцо Ирис се налази 8 км северно од Плаиа Потреро. Мање од 20 минута навигације. Северно од Пенахуасте или острва Брумел на енглеском. Од северозападне стране острва у правцу севера се протеже стена. Постоји много белих гребенских ајкула. 10 до 30 м/ 33 до 100 стопа.

Сазнајте више

Гвакамаја је северно од Фламинга и Потрера дуж обале. Обично мање од 20 минута. То је острво које дозвољава све нивое, дубина је 5м дубока на истоку и скоро 30м на западу. Ово мало острво је увек пуно рибе. Такође можете да вежбате роњење када услови то дозвољавају.

Сазнајте више