Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

A.E. Vickery (Wreck)

Wreck dive for Advanced Certification recreational divers. Ronioci će koristiti linije vodiča da uрu u olupinu. Dubina varira od 60ft na krmi do 115' na dnu kormila.

Сазнајте више

Lise Cottage

У овој области нема термоклина, што омогућава веома угодне температуре за роњење од маја до октобра. Видљивост је одлична и можете досећи дубине веће од 100 стопа ако желите дубље заронити. Ако не, ово је такође одлично место за плиће роњење близу обале.

Сазнајте више

Islander (Wreck)

Олупина Исландера пронађена је у заливу Александрија на америчкој страни реке Светог Лоренса. Ово је лако зароњење са обале, а има чак и ронилачки парк у којем рониоци могу да паркирају и изведу своје роњење. Видљивост је обично прилично добра на око 50 стопа.

Сазнајте више

Bonnie Castle

Одлично подручје за обуку за студенте Опен Ватер, напредне и мастер студенте ронилаца. Улаз са обале на зид. Водиће вас воде од зида до платформе на 30 стопа. Максимална дубина је 65 стопа пратећи линије до потопљеног аутомобила или чамца.

Сазнајте више

Kinghorn (Wreck)

Ово је дубоко зарон у јакој струји. Роњење не треба покушавати са обале. У марини се може изнајмити више чамаца за роњење. Олупина се налази отприлике 90 стопа од обале.

Сазнајте више

SS Keystorm (Wreck)

СС Кеисторм је сјајно роњење на олупине које се налази на америчкој страни реке Ст. Лавренце. Будите опрезни јер нека рибарска линија може бити присутна на олупини. Видећете веће врсте риба, посебно ако се ово роњење обавља као ноћни роњење.

Сазнајте више

The America (Wreck)

Ово је роњење чамцем. Олупина Америца налази се преко пута бродског канала од замка Јордстат и Дарк Исланда на реци Ст. Лавренце, на страни Њујорка. Канадски чамци који иду до ове олупине морају се прво пријавити америчкој царини. Струја може бити јака па се овај зарон препоручује само напредним рониоцима.

Сазнајте више

Lillie Parsons (Wreck)

Ово је роњење чамцем. Донесите светло да видите испод олупине. Припремите се за јаке струје (2-3 чвора). Продор је могућ, али се не препоручује рониоцима почетницима. Олупина лежи између 40 и 50 стопа, а олупина се протеже до 90 стопа. Видљивост је 8 до 12 стопа.

Сазнајте више

Centeen Park

Популарно место за роњење за све нивое ронилаца, можете видети подводну скулптуру постављену овде са шест стојећих људских фигура које гледају нагоре, окружене клупама у пречнику од 18 стопа на свакој кардиналној тачки. Две јесетре показују север на 35 стопа, одајући почаст врсти која је некада била у изобиљу у реци.

Сазнајте више

Robert Gaskin (Wreck)

Најбоље је заронити олупину Роберта Гаскина са ронилачког чамца. Роњење се може обавити са обале, али захтева дуго пливање и рониоца који има веома низак САЦ. Налази се у Броквилу, Онтарио / Н44°35'21.48“ В75°40'37.4988“, више информација је доступно на хттпс://савеонтариосхипврецкс.ца/буоиситес/роберт-гаск

Сазнајте више