Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

West Chute

Severno bočno mesto za ronjenje sa padom zida počevši od oko 50ft. Peščani padobrani vode do zida. Veliki vrhunac korala stoji između dve ivice grebena.

Сазнајте више

Middle Chute

Izvestan broj peščanih kanala koji vode do grebena i padaju. Vrh grebena je u proseku 50ft. Treba videti mnoge stanice za čišćenje i sunđere za bure.

Сазнајте више

East Chute

Prelepo mesto ronjenja na zidu sa prolatokom i malom olupinom. Vrh zida u Istočnom Padobranu je 45-50ft sa peščanim kanalima do zida. Olupina Kajmana Marinera leži u pesku na oko 55ft i dom je mnogo makro života.

Сазнајте више

Double Wall

Double Wall je prvo mesto ronjenja na severozapadnom kraju Kajman braиa. Sunđeri za bure i šareni korali okruženi uvek uvek školama riba i kornjača.

Сазнајте више

Lobster Pot

Plitko mesto ronjenja na severozapadnom kraju Kajman Braиa. Sloping miniwall počinje od 10m/30ft i susreće se sa peskom na dubini od 16m do 20m/55 do 65 ft. Obilne zakrpe korala okružuju mini-zid.

Сазнајте више

Fisheries

Najzastarenije mesto ronjenja na severnoj strani Kajman Braиa. Sa igle za usidrenje pratite mini zid pored dva peščana padobrana i stižete do velikog stubnog korala. Vrh korala je oko 30ft/9m i grebenski pod se nalazi na 50ft/15m.

Сазнајте више

Coral Anchors

Koristeći istu iglu za usidrenje kao Knuckles, plivajte prema Istočnom padobranu (zapad) i nalazite se na mestu ronjenja Koralnih sidra. Sidro viri iz grebena na 80ft i još jedno na oko 90ft dalje prema Istočnom Padobranu.

Сазнајте више

Snapper Point - Cayman Brac

Formiranje prsta roni sa raznobojnim i zdravim grebenima. Vrh grebena je oko 30ft. Peščani kanali na dnu grebenskih prstiju. Maksimalna dubina 70ft i često aktuelna. Mnogo mekih korala na vrhu grebena.

Сазнајте више

Lighthouse Reef - Cayman Brac

Tesno ronjenje do pristaništa Na Vest Endu. Vrh grebena je oko 20ft a u pesku je oko 45-50ft. Postoji vanseriиni greben. Unutrašnji greben se sastoji od višestrukog plivanja

Сазнајте више

MV Captain Keith Tibbetts (Wreck)

Ова спектакуларна олупина лежи на северозападној страни Кајманског Брача, али је такође доступна чамцем са Малог Кајмана. Ову фрегату класе Кони ИИ дугу 330 стопа изграђена је за кубанску морнарицу од стране Совјетског Савеза 1984. године. Купила су је Кајманска острва и потопљена 1996. као вештачки гребен и место за роњење.

Сазнајте више