Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Rhisnes

Званично, име је Царриере де Рхиснес. Овај каменолом нуди понешто за свакога! Идете ли на редовно роњење? Онда можеш ићи овде. Да ли више волите роњење у пећинама? Затим идите на путовање кроз горњи део каменолома!

Сазнајте више

Carrière Trois Fontaines

У очаравајућем и ексклузивном окружењу, дођите и откријте подводни свет некадашњег каменолома кварцита или искористите изузетну поставку да организујете своје догађаје на плутајућем понтону.

Сазнајте више

Carriere de la Rochefontaine

To je stari crveni mermerni kamenolom koji je eksploatisan do 1980-ih. Neuspešan avion koji se spušta sa visine od, 4 do 6 metara (visina varira u skladu sa godišnjim dobima), zatim se kamenolom sačuje od visoravni na dubinama od 22 metra, 26 metara, 36 metara, 40 metara, 43 metra i 52 metra sa strmim zidovima.

Сазнајте више

Croisette, La Carrière Vodecée

У близини Филипвила ћете наћи заселак Водецее, где ћете поред Воделее и Ла Роцхе Фонтаине пронаћи трећи каменолом који воле рониоци. Овај каменолом се такође зове Ла Цроисетте. Овај каменолом је некада вадио црвени мермер.

Сазнајте више

Carriere de Vodeleé

Ovo ronilačno mesto je stari mermerni kamenolom smešten u selu Vodelée, u blizini Filipvila. Ružičasti i sivi mermer je miniran ovde, i s vremena na vreme još uvek možete videti neke pod vodom.

Сазнајте више

Carrière d’Opprebais

Овај стари каменолом је коришћен за вађење кречњака и песка. Сада се речи могу користити за безброј објеката који овде леже под водом. Шта ако добијем посету на лицу места? Онда вам треба неколико роњења!

Сазнајте више

Dongelberg

Ovo je lepo svestrano mesto. Na dnu se nalaze brojni predmeti, kao što su autobus, bicikl i avion, a iskopavanje je raznovrsno. Zidove takođe vredi ispitati. Ovde možete naći mnogo života.

Сазнајте више

Villers-deux-Eglises

Каменолом Виллерс-Деук-Еглисес је некадашњи каменолом за вађење жељезне руде и црвеног мермера. У другој половини 16. века снабдевао је мермером за декорацију опатија у Аисне, Оисе и Монс.

Сазнајте више

Barrage de l'Eau d'Heure

Барраге л'Еау д'Хеурес је разноврсно ронилачко место, смештено у највећем воденом подручју у Белгији. Језеро је лако доступно и поред великог броја подводних објеката нуди јединствен подводни биотоп. Бараж је дефинитивно вредан зарона.

Сазнајте више

Piscine Waterloo

Овај базен у Ватерлоу је недавно покривен и може се користити током целе године за обуку из роњења, роњења на дах, Mermaid, Lifeguard и пливања.

Сазнајте више