Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Pythagorio, Harbour

Ova ronjenja se koriste samo van sezone. Nalazi se sa južne strane lučkog zida i može se ubrzati automobilom. Maksimalna dubina je 12 metara, sa lepim formacijama stena. Agood mesto za Try ronjenje i lekcije.

Сазнајте више

Glicorisa

На само 10 минута од ронилачког центра, ова локација је погодна за Дисцовер Сцуба Дивинг, Сцуба Ревиев и часове роњења. То је такође лепо место за роњење и пливање за оне који нису рониоци. Макс. дубина је 8 до 10 м.

Сазнајте више

Karavopetra

Каравопетра је стена која се може посетити само ако нема струје. На једној страни је рибарска мрежа на дну и види се еколошка штета нанесена на том подручју. Ова локација се такође може користити за роњење у наносе. Локација је погодна за искусне рониоце. Макс. дубина 25м.

Сазнајте више

Koukouras

На овој локацији постоје два ронилачка места. 3 гребена имају макс. дубине 15м. Ово подручје је погодно за рониоце почетнике. Друга локација се састоји од стена, старог топа на 12 м и пуно древних артефаката. Плус, велико сидро на 31м. За почетнике и напредне рониоце.

Сазнајте више

Klima

Старо сидро лежи на 25 м дубине и пуно античких артефаката око њега. Можете заронити зид од 19 м до 30 м. За напредне рониоце или рониоце вишег нивоа. Максимална дубина овог локалитета је 40 м.

Сазнајте више

Kyriakou

Ова локација има леп стеновити пејзаж са малим клисурама и пећинама. Сајт је погодан за почетнике и искусне рониоце. Макс. дубина је 20м. Доступна су 2 места за роњење.

Сазнајте више

Kerveli Reef

Два минута вожње чамцем од ронилачког центра Кервели, неколико мањих гребена води вас до главног гребена дубине до 22 метра. Фасцинантно и живописно ронилачко место са пуно пролаза које можете открити међу гребенима.

Сазнајте више

Sideras

Леп пејзаж са древним артефактима до 18м. За почетнике и напредне рониоце. Такође је могуће спустити се до 31 м и видети много древних артефаката.

Сазнајте више

Lighthouse

На најисточнијем делу Самоса, наћи ћете одличан пејзаж разбацан малим пећинама и видљивошћу од 20+ м за добар дан. Одлична локација за роњење и за почетнике и за напредне рониоце.

Сазнајте више

Kiwi House Reef

Ovo je kućna lokacija Kivi ronilačkog centra. Probajte Scuba sesije i osvežavajući kursevi se obično daju u ovoj oblasti pre nego što neko počne da roni (ponovo).

Сазнајте више